Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Elepap
Η ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη παιδική εκδήλωση «Ο Άγιος Βασίλης έρχεται στην πόλη..», την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 11:00 – 16:00 στο ΜΕΤ. Πλούσιο Χριστουγεννιάτικο brunch σε μια εκδήλωση για όλη την οικογένεια, διαδραστικά παιχνίδια, κατασκευή χριστουγεννιάτικων λιχουδιών και καρτών, αφήγηση παραμυθιού, φωτογραφίες και αθλήματα με τον Άγιο Βασίλη και πολλές ακόμη εκπλήξεις, θα περιμένουν τους καλεσμένους. Τα έσοδα θα ενισχύσουν τα βήματα ζωής των παιδιών μας.
Elepap
Όπως αναφέρει η ΕΛΕΠΑΠ: «Θα προλάβει ο Άγιος Βασίλης να μοιράσει τα δώρα σε όλη την υφήλιο; Είναι φέτος σε φόρμα; Τι λέτε να συναγωνιστείτε μαζί του στα αγαπημένα του αγωνίσματα για να το διαπιστώσετε μόνοι σας; Αφού βεβαίως έχετε πρώτα «χτυπήσει» ένα Santa tattoo, που χαρίζει μυστική δύναμη… (σσσ)! Και μετά βγείτε μαζί του φωτογραφία για να τη δείχνετε στους φίλους σας! Οι βοηθοί του θα είναι εκεί για να φτιάξετε μαζί τα πιο όμορφα χριστουγεννιάτικα στολίδια, κάρτες, γλυκίσματα και βέβαια για να σας βοηθήσουν να του γράψετε το γράμμα με το δώρο που θέλετε και να το παραλάβει αυτοπροσώπως! H παραμυθού γιαγιά Αγγιολίνα θα σας κρατήσει συντροφιά με τον Φον Κουραμπιέ και τον Κόμη Μελομακαρόνη και θα πρέπει να τους βοηθήσετε να βγουν από τη χιονοθύελλα, για να προλάβουν τα Χριστούγεννα και να πάρουν τη θέση τους στα ράφια των ζαχαροπλαστείων!
Αυτές και πολλές ακόμη εκπλήξεις σας περιμένουν στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της ΕΛΕΠΑΠ, σε συνεργασία με το ΜΕΤ, γιατί τα Χριστούγεννα έχουμε όλοι ανάγκη από γλυκές εκπλήξεις και πολλή αγάπη!
Τιμή πρόσκλησης:
€10 ενήλικες (προσφέρεται καφές/τσάι & γλυκίσματα)
€5 παιδιά (προσφέρεται πίτσα, hotdog & χυμός)
παιδιά 0-6 χρονών ΔΩΡΕΑΝ
Μαζί με όλα τα παραπάνω τι θα λέγατε να απολαύσετε ένα πλούσιο χριστουγεννιάτικο brunch για μικρούς και μεγάλους, με τη σφραγίδα του ξενοδοχείου ΜΕΤ. Ξεκινήστε την εορταστική περίοδο με το καλύτερο και γευστικότερο brunch της πόλης! Πλήρης μπουφές με εδέσματα από την ελληνική και διεθνή κουζίνα καθώς και συνταγές έμπνευσης του σεφ Δ. Τσανανά.
Τιμή πρόσκλησης:
€20 ενήλικες
€10 παιδιά (συμπεριλαμβάνεται η συμμετοχή σε όλες τις δράσεις και τα παιχνίδια)
παιδιά 0-6 χρονών ΔΩΡΕΑΝ
Δωρεάν χρήση του parking του ξενοδοχείου
Προμηθευτείτε τις προσκλήσεις σας από την ΕΛΕΠΑΠ/τ. 2310318218 ή το ΜΕΤ/τ.2310017000

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!