Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Champions League: Πεντάρα η Ρεάλ, παλικαρίσιο διπλό η Γιουβέντους
Η άνετη πεντάρα της Ρεάλ Μαδρίτης και το παλικαρίσιο διπλό της Γιουβέντους στην έδρα της Λιόν ήταν τα δύο αποτελέσματα που ξεχώρισαν στα αποψινά παιχνίδια για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Στον 5ο Όμιλο, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχασε μέσα από τα χέρια της μια μεγάλη νίκη επί της Μονακό, καθώς οι Μονεγάσκοι “χτύπησαν” στο 87' με τον Μπερνάρντο Σίλβα, ισοφαρίζοντας το γκολ που είχε πετύχει από το 34' ο Τραορέ και γράφοντας το τελικό 1-1. Ισόπαλο (χωρίς τέρματα) έληξε και το άλλο παιχνίδι του ομίλου, το ντέρμπι ανάμεσα σε Λεβερκούζεν και Τότεναμ.

Στον 6ο Όμιλο, εύκολο έργο είχε η Ρεάλ Μαδρίτης στο Σαντιάγο Μπερναμπέου κόντρα στην πολωνική Λέγκια Βαρσοβίας. Η “Βασίλισσα” επικράτησε με σκορ 5-1, με σκόρερ τους Μπέιλ, Μάρκο Ασένσιο, Λούκας Βάθκεθ, Μοράτα και με ένα αυτογκόλ του Γιοντλόβιετς. Ο Ράντοβιτς είχε μειώσει προσωρινά στο 22' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Στο άλλο ματς του ομίλου, η Ντόρτμουντ πέρασε νικηφόρα από τη Λισαβόνα, με τους Ομπαμεγιάνγκ και Βάιγκλ να σκοράρουν στο 2-1 επί της Σπόρτινγκ (το γκολ των Πορτογάλων ο Μπρούνο Σέζαρ).

Στον 7ο Όμιλο, το απόλυτο των νικών διατήρησε η πρωταθλήτρια Αγγλίας Λέστερ, που επικράτησε και της Κοπεγχάγης με 1-0, χάρη σε γκολ του Μαχρέζ, ενώ χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αντρέ Σίλβα στις καθυστερήσεις η Πόρτο πέτυχε μία εντυπωσιακή ανατροπή στην έδρα της Κλαμπ Μπρις, παίρνοντας τη νίκη με 2-1, αν και είχε βρεθεί πίσω στο σκορ στο 12'.

Στον 8ο Όμιλο, η Γιουβέντους πήρε μία μεγάλη νίκη με 1-0 στην έδρα της Λιόν, παρά το γεγονός ότι αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο από το 54' λόγω αποβολής του Λεμινά, με τον Κουαδράδο στο 76' να “σκοτώνει” τη γαλλική ομάδα, που στο 35' είχε χάσει πέναλτι, με τον δαιμόνιο Μπουφόν να νικά τον Λακαζέτ. Εκτός έδρας νίκη και για τη Σεβίλλη, που πέρασε με το ίδιο σκορ από την έδρα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με σκόρερ τον Νασρί.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της ημέρας:

5ος Όμιλος

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μονακό 1-1
Λεβερκούζεν – Τότεναμ 0-0

6ος Όμιλος

Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Ντόρτμουντ 1-2
Ρεάλ Μαδρίτης – Λέγκια Βαρσοβίας 5-1

7ος Όμιλος

Λέστερ – Κοπεγχάγη 1-0
Κλαμπ Μπριζ – Πόρτο 1-2

8ος Όμιλος

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Σεβίλλη 0-1
Λιόν – Γιουβέντους 0-1
Οι βαθμολογίες των ομίλων
5ος Όμιλος
Μονακό 5
Τότεναμ 4
Λεβερκούζεν 3
ΤΣΣΚΑ Μόσχας 2
6ος Όμιλος
Ντόρτμουντ 7
Ρεάλ Μαδρίτης 7
Σπόρτινγκ Λισαβόνας 3
Λέγκια Βαρσοβίας 0

7ος Όμιλος
Λέστερ 9
Κοπεγχάγη 4
Πόρτο 4
Κλαμπ Μπριζ 0

8ος Όμιλος
Γιουβέντους 7
Σεβίλλη 7
Λιόν 3
Ντιναμό Ζάγκρεμπ 0
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!