Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Βόμβα στον μπασκετικό Παναθηναϊκό: Παραιτήθηκε ο Πεδουλάκης!
Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Παναθηναϊκός Superfoods!

Όπως αποκάλυψε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Κοντός, ο Αργύρης Πεδουλάκης υπέβαλλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Εξάστερου, με τη διοίκηση να κάνει αποδεκτή την απόφαση του Έλληνα τεχνικού.

Αυτή η εξέλιξη, ΔΕΝ σχετίζεται με την χθεσινή εικόνα του τριφυλλιού και τον διασυρμό από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο «Άρτζι» δεν δέχθηκε να προστεθεί στο προπονητικό τιμ κόουτς από το NBA, ο οποίος θα ειδικεύεται στο επιθετικό πλάνο της ομάδας. Αξίζει να σημειωθεί πως στο συμβόλαιο που είχαν υπογράψει το καλοκαίρι οι δύο πλευρές, υπήρχε όρος που έλεγε πως η διοίκηση έχει το δικαίωμα να φέρει Αμερικανό προπονητή με τις συγκεκριμένες αρμοδιότητες. Σήμερα, τέθηκε εκ νέου στο τραπέζι το θέμα, ο Πεδουλάκης δεν το δέχθηκε και κάπως έτσι ήρθε η παραίτηση, με τον Παναθηναϊκό Superfoods να βγαίνει στην αγορά για αντικαταστάτη, ο οποίος αναμένεται να είναι ξένος.

Υπενθυμίζουμε πως προ ημερών, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε πλέξει το εγκώμιο του Πίνι Γκέρσον και είχε χαρακτήρισε ως το μεγαλύτερο λάθος του το γεγονός πως δεν είχε προσλάβει τον Πίνι Γκέρσον στο τιμόνι της ομάδας το 2013. Μένει να φανεί αν θα στραφεί στην περίπτωση του Ισραηλινού...

Λίγη ώρα αργότερα ήρθε και η ανακοίνωση της ΚΑΕ: «Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσια του Παναθηναϊκού Superfoods υπέβαλε ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά από συνάντηση που είχε με τη διοίκηση της ΚΑΕ. Η παραίτησή του έγινε αποδεκτή».
Πηγή: sport-fm.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!