Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

iphone-7-concept-2016
Το επόμενο smartphone της Apple, το οποίο σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα ονομάζεται iPhone 7, θα διατίθεται με αποθηκευτικό χώρο 32GB, στη βασική του έκδοση.
Μέχρι σήμερα η πρακτική της Apple είναι να εφοδιάζει τα βασικά της μοντέλα με αποθηκευτικό χώρο 16GB. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι αν κάποιος χρειάζεται περισσότερο αποθηκευτικό χώρο στη συσκευή του θα πρέπει να δαπανήσει κάτι παραπάνω για να αγοράσει την έκδοση με τα 64GB αποθηκευτικού χώρου, αφού είναι δεδομένη η απουσία δυνατότητας χρήσης πρόσθετης κάρτας μνήμης.
Το θέμα ανέδειξε με δημοσίευμά της η Wall Street Journal, η οποία βασισμένη σε πληροφορίες ατόμου που γνωρίζει τους σχεδιασμούς της Apple υποστηρίζει ότι πλέον η αμερικανική εταιρεία είναι αποφασισμένη να δίνει μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο στη βασική της συσκευή.
Επιπλέον, υποστηρίζεται ότι η μεγαλύτερη έκδοση του μελλοντικού iPhone, δηλαδή αυτό με την οθόνη των 5,5 ιντσών θα διαθέτει dual lens κάμερα, σε αντίθεση με την έκδοση των 4,7 ιντσών η οποία θα διαθέτει βελτιωμένο μεν αλλά απλό αισθητήρα κύριας κάμερας.
Ένα άλλο σημείο διαφοροποίησης ανάμεσα στις δύο εκδόσεις του επόμενου iPhone είναι και ο διαφορετικός αποθηκευτικός χώρος που θα προσφέρουν. Έτσι, το μοντέλο των 4,7 ιντσών θα διατίθεται σε εκδόσεις 32GB/64GB/256GB ενώ το μοντέλο των 5,5 ιντσών θα διατίθεται στις εκδόσεις 32GB/128GB/256GB.
Όπως αναφέρουν προγενέστερες φήμες και δημοσιεύματα έτσι και η Wall Street Journal θεωρεί δεδομένο ότι θα απουσιάζει η υποδοχή ενσύρματου ακουστικού.
pestaola.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!