Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016


Ξεκινά σήμερα η προημιτελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στη Γαλλία.

Με «έπαθλο» το εισιτήριο που οδηγεί στις 4 καλύτερες ομάδες του EURO 2016, Πολωνία και Πορτογαλία αναμετριούνται απόψε στις 22:00 στην Μασσαλία.

Πρόκειται για το πρώτο παιχνίδι χρονικά στην προημιτελική φάση και στο οποίο δεν υπάρχει κάποιο φαβορί για την πρόκριση. Να σημειωθεί ότι και η Πολωνία και η Πορτογαλία στην φάση των «16» χρειάστηκε να παίξουν παράταση προκειμένου να προκριθούν. Έτσι, ο τομέας, φυσική κατάσταση αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του μεταξύ τους αγώνα.


Πιθανές συνθέσεις, έχουν ως εξής:

Πορτογαλία (Φερνάντο Σάντος): Ρουί Πατρίσιο, Πέπε, Ζοζέ Φόντε, Γκερέιρο, Ζοάο Μάριο, Ρικάρντο Καρβάλιο, Γουίλιαμ Καρβάλιο (Ρενάτο Σάντσες), Σέντρικ, Άντριεν Σίλβα, Νάνι, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Πολωνία (Ανταμ Ναβάλκα): Φαμπιάνσκι, Πίστσεκ, Γεντρέτσικ, Γκλικ, Παζντάν, Μπλαστσικόφσκι, Κριτσόβιακ, Ματσίνσκι, Γκροσίτσκι, Λεβαντόφσκι, Μίλικ.

Διαιτητής: O Γερμανός, Φέλιξ Μπριχ.




Τα υπόλοιπα ματς στους «8»

Ο νικητής του Πολωνία - Πορτογαλία θα παίξει με αυτόν από το ζευγάρι, Ουαλία - Βέλγιο, με τον Μπέιλ να αντιμετωπίζει τον Αζάρ την Παρασκευή. Το Σάββατο η Γερμανία αντιμετωπίζει την Ιταλία και την Κυριακή η Γαλλία την Ισλανδία, την έκπληξη της διοργάνωσης που απέκλεισε την Αγγλία.

Όλα τα ματς θα ξεκινούν στις 22:00.

--Διαβάστε πατώντας εδώ αναλυτικά όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε με μια ματιά για το Euro 2016 από την πρεμιέρα έως τον μεγάλο τελικό.
real.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!