Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016


Άγνωστη η Britney Spears για τον Ed O’Neill. Έβγαλε φωτογραφία μαζί του και εκείνος νόμιζε ήταν θαυμάστριά του
Τα βλέμματα όλου του κόσμου εδώ και 17 χρόνια είναι στραμμένα στην Britney Spears και όλα αυτά τα χρόνια, από τα 17 της που ξεκίνησε η διεθνής της καριέρα, έχει κάνει αμέτρητες φωτογραφήσεις για εξώφυλλα περιοδικών, συναυλίες αλλά και εκατοντάδες τηλεοπτικές εμφανίσεις που είδαν εκατομμύρια τηλεθεατές.
Ωστόσο, υπάρχουν ακόμα και σήμερα μερικοί άνθρωποι που εξακολουθούν να μην την αναγνωρίζουν, όπως ο κορυφαίος Αλ Μπάνι -βλέπε "Παντρεμένοι με παιδιά".
Ο λόγος για τον ηθοποιό Ed O’Neill, από το εξίσου επιτυχημένο σήριαλ «Modern Family», ο οποίος, όπως είπε μιλώντας στο σόου της Ellen DeGeneres, πέρσι που του ζήτησε να βγάλουν μία φωτογραφία δεν την γνώρισε και νόμισε ότι είναι ακόμη μία θαυμάστρια της κωμικής σειράς!
"Κοίτα την έκφραση στο πρόσωπό μου στη φωτογραφία, δείχνω πως κάθομαι δίπλα στην Britney Spears;", είπε και πρόσθεσε πως η κόρη του τον είπε βλάκα για το εν λόγω περιστατικό.

Ο 70χρονος ηθοποιός εξήγησε ότι καθόταν στην αίθουσα αναμονής του αεροδρομίου LAX, όταν τον πλησίασε μία κοπέλα και του ζήτησε να βγάλουν μία φωτογραφία, λέγοντας του ότι είναι ο αγαπημένος της ηθοποιός από την σειρά, κάτι που ο ίδιος δέχτηκε με μεγάλη χαρά.

Μάλιστα, η γνωστή τραγουδίστρια, μοιράστηκε τη φωτογραφία στα κοινωνικά δίκτυα, με αποτέλεσμα τότε την επόμενη μέρα ο μάνατζερ του Ed να τον πάρει τηλέφωνο και του πει: "Καλά, τι είναι αυτό; 53.000 likes; Μα, είναι η Britney Spears".
news247.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!