Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016


Φωτογραφίες – σοκ από τη δολοφονημένη φίλη του Πιστόριους – Σκληρές εικόνες
Στη δημοσιότητα οι σκληρές φωτογραφίες της δολοφονημένης Ρίβα Στέενκαμπ. Ο πατέρας του αδικοχαμένου μοντέλου είχε απευθύνει έκκληση να δημοσιοποιηθούν οι φωτογραφίες για να δει ο κόσμος τι έκανε στην κόρη του ο Όσκαρ Πιστόριους.
Η ποινή του Όσκαρ Πιστόριους για τη δολοφονία της φίλης του Ρίβα Στέενκαμπ θα ανακοινωθεί στις 6 Ιουλίου, ανέφερε ο δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Πρετόρια, έπειτα από την ολοκλήρωση της τελεσίδικης ακροαματικής διαδικασίας, που διήρκεσε τρεις μέρες.
Ο 29χρονος νοτιοαφρικανός παραολυμπιονίκης, που κρίθηκε ένοχος πρωτοδίκως για “ανθρωποκτονία εξ αμελείας” της νεαρής τοπ-μόντελ Στέενκαμπ τη νύχτα του Αγίου Βαλεντίνου του 2013, και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών, αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης τουλάχιστον 15 ετών.
κατά τη διάρκεια της δίκης ο Όσκαρ Πιστόριους έζησε την απόλυτη ταπείνωση καθώς αναγκάστηκε να βγάλει τα τεχνητά μέλη και περπάτησε μπροστά στους δικαστές, για να τους αποδείξει πως και τη νύχτα της δολοφονίας, στις 14 Φεβρουαρίου 2013, ήταν πολύ ευάλωτος για να τη σκοτώσει από πρόθεση.
Με σκυμμένο κεφάλι, έκανε τα πρώτα του βήματα μπροστά στους δικαστές. Τα μάτια του ήταν καρφωμένα στο πάτωμα. Δεν σταμάτησε να κλαίει.
Η εικόνα συγκλόνισε πολλούς ανθρώπους που βρίσκονταν στο ακροατήριο και δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους…
pis1 pis2 pis3 pis4

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!