Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Ανατροπή η Μπαρτσελόνα κόντρα στην Ατλέτικο με μοιραίο τον Τόρες
Τη νίκη με το “εύθραυστο” 2-1 πήρε η Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων για τα προημιτελικά του Champions League, ανατρέποντας μάλιστα το εις βάρος της 0-1 που είχε διαμορφώσει ο Φερνάντο Τόρες στο 25' για τους Μαδριλένους.

Όμως λίγα λεπτά αργότερα ο Τόρες από ήρωας έγινε μοιραίος για την Ατλέτικο, καθώς στο 35' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα (είχε δει την πρώτη στο 29') για μαρκάρισμα πάνω στον Μπουσκέτς, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Εκμεταλλευόμενη το αριθμητικό της πλεονέκτημα, η Μπαρτσελόνα κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι, με τον Σουάρες να σκοράρει στο 63' και στο 74' και να δίνει ένα ελαφρύ προβάδισμα στους Καταλανούς για την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Μπάγερν Μονάχου προηγήθηκε πολύ νωρίς κόντρα στην Μπενφίκα του Κώστα Μήτρογλου, με το γκολ του Βιδάλ μόλις στο 2ο λεπτό, αλλά... αρκέστηκε σε αυτό, καθώς η άμυνα των Πορτογάλων δεν επέτρεψε στους Βαυαρούς να πετύχουν ένα δεύτερο τέρμα.
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!