Τετάρτη 6 Απριλίου 2016


Την πρώτη της συνέντευξη μετά τον χωρισμό με τον σύζυγό της, Γουίλ Κόπελμαν έδωσε η Ντρου Μπάριμορ στο περιοδικό «Popsugar».

Η 41χρονη ηθοποιός έριξε τίτλους τέλους με τον 38χρονο συνάδελφό της, μετά από τρία χρόνια γάμου και δύο παιδιά. Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα ξένα δημοσιεύματα, οι δυο τους έχουν ήδη κινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου, ενώ επιβεβαίωσαν το χωρισμό του στο People λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δυστυχώς η οικογένεια μας χωρίζεται από νομικής άποψης, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν εξακολουθούμε να αισθανόμαστε οικογένεια. Τα παιδιά μας είναι τα πάντα για μας και ανυπομονούμε να ζήσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας μαζί τους, ως πρώτη για μας προτεραιότητα».

Στη συνέντευξη λοιπόν που έδωσε, αν και δεν αναφέρθηκε ευθέως στο διαζύγιό της, εξομολογήθηκε: «Πέρασα μια πολύ δύσκολη περίοδο πριν από δύο περίπου μήνες.Ήταν η περίοδος που κατάλαβα ότι η ζωή μου αλλάζει. Ότι παίρνει νέα κατεύθυνση».

«Μια μέρα πήρα τηλέφωνο κάποιον που εμπιστεύομαι, σέβομαι και πιστεύω σε εκείνον. Και τον ρώτησα “Τι να κάνω;”. Και εκείνος μου είπε “Βάλε απλώς το ένα πόδι σου μπροστά από το άλλο. Κάνε ένα βήμα”. Έκλεισα το τηλέφωνο και σκέφτηκα ότι για αυτό ακριβώς τον εμπιστεύομαι τόσα χρόνια. Γι΄ αυτό τον πήρα τηλέφωνο» πρόσθεσε.

Σημειώνεται πως η Ντρου Μπάριμορ άριχσε να βγαίνει με τον Γουίλ Κόπελμαν τον Φεβρουάριο του 2011. Μετά από περίπου ένα χρόνο, τον Ιούνιο του 2012, παντρεύτηκαν σε τελετή που έγινε στo Montecito της California στο σπίτι που διατηρεί εκεί η χολιγουντιανή σταρ. Μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, την Olive που είναι τριών ετών και την Frankie, 23 μηνών.

Ωστόσο, αυτός δεν ήταν ο πρώτος της γάμος. Τον Μάρτιο του 1994 παντρεύτηκε τον ιδιοκτήτη μπαρ, Τζέρεμι Τόμας, με τον οποίο χώρισε μετά από λίγες εβδομάδες και τον κωμικό Τομ Γκριν, τον Ιούλιο του 2001 (χώρισαν τον Δεκέμβρη της ίδιας χρόνιας).

Πηγή: star.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!