Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Όχι που θα του ξέφευγε: με σέξι 27χρονη λέγεται ότι πανηγύρισε για το Όσκαρ ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ακολουθώντας την «παράδοσή» του που τον θέλει να φλερτάρει μόνο με μοντέλα!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, μετά το καθιερωμένο event του «Vanity Fair» στο οποίο παραβρέθηκε, ο πρωταγωνιστής γιόρτασε το χρυσό αγαλματίδιο με πάρτι δίπλα στην πισίνα, στη χλιδάτη έπαυλή του στο Hollywood, όπου καλεσμένη ήταν και η Λόρεν Χούτον.



Γνωστός για την «αδυναμία» του στα μοντέλα -καθώς από το κρεβάτι του έχουν περάσει, μεταξύ άλλων, οι Ζιζέλ, Μπαρ Ραφαέλι, Μανταλίνα Γκενέα, Λιβ Τάιλερ και Ελένα Κρίστενσεν- ο Λεό γνώρισε την Λόρεν στην Καραϊβική, το Καλοκαίρι του 2014, ωστόσο, έχουν έρθει κοντά τον τελευταίο μήνα.

Η «καυτή» 27χρονη φέρεται πως ήταν εκείνη με την οποία βρήκε τον Λεονάρντο το πρωινό: κατά τα δημοσιεύματα, γύρω στις 03:00 τα ξημερώματα απομονώθηκαν οι δυο τους, ενώ η Λόρεν έφυγε από την έπαυλη περίπου στις 08:00 το πρωί…

Μάλιστα, ο ηθοποιός μάλλον το έχει… γούρι το μοντέλο, καθώς φήμες λένε ότι γιόρτασε μαζί της και την κατάκτηση του BAFTA, λίγες ημέρες πριν τα Όσκαρ, στο Λονδίνο!

ΠΗΓΗ: star.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!