Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Σοβαρά επεισόδια στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός - Διεκόπη το παιχνίδι
Από σοβαρά επεισόδια στιγματίστηκε ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στην Τούμπα, ο οποίος δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, με τον ΠΑΟΚ να απειλείται με μηδενισμό και βαριά τιμωρία.

Αν και οι Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν στο 9ο λεπτό με ωραίο πλασέ του Μακ, οι “ερυθρόλευκοι” δεν απογοητεύτηκαν και ισοφάρισαν στο 27' με εξαιρετική κεφαλιά του Καμπιάσο, μετά από εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη, ενώ ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 57' με σουτ στην κίνηση, μετά από γύρισμα του Σεμπά.

Το παιχνίδι διεκόπη για λίγο μετά το γκολ του Φουστέρ, εξαιτίας ενός μπουκαλιού με νερό που “προσγειώθηκε” στην πλάτη του προπονητή του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, αλλά συνεχίστηκε κανονικά μετά από δύο λεπτά.

Ωστόσο, μία φάση στο 87' όπου ο ΠΑΟΚ ζήτησε πέναλτι που δε δόθηκε από τον διαιτητή Παππά αποτέλεσε την αφορμή για νέα διακοπή του αγώνα, αυτή τη φορά οριστική, καθώς οπαδοί του ΠΑΟΚ εισέβαλαν στο γήπεδο, με αποτέλεσμα οι παίκτες των δύο ομάδων να επιστρέψουν στα αποδυτήρια και δυνάμεις των ΜΑΤ να επέμβουν για να επαναφέρουν την τάξη.
Αν και έγιναν προσπάθειες να ολοληρωθεί το παιχνίδι, η κατάσταση στο γήπεδο παρέμενε τεταμένη, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακοπεί οριστικά.

Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στο γήπεδο Καραϊσκάκη την Πέμπτη 7 Απριλίου.

Σημειώνεται ότι στο άλλο ζευγάρι των ημιτελικών κοντράρονται η ΑΕΚ με τον Ατρόμητο, με το πρώτο παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο για αύριο Πέμπτη στις 7.30 το απόγευμα.
news.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!