Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016


Υπάρχουν πληροφορίες ότι η Κόπολα έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία ενός νέου project, με τίτλο «The Beguiled».

Πρόκειται για ριμέικ της ταινίας, «Ο Προδότης», που σκηνοθέτησε το 1971 ο Ντον Σίγκελ, με πρωταγωνιστή τον Κλιντ Ιστγουντ.

Αλλά το πράγμα γίνεται ακόμα καλύτερο: φαίνεται ότι η Κόπολα έχει εξασφαλίσει για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, εκτός από την Ντανστ, τη Νικόλ Κίντμαν και την Ελ Φάνινγκ. Η ιστορία θα είναι μια παραλλαγή της πλοκής του αυθεντικού φιλμ, που βασίζεται στη νουβέλα του Τόμας Π. Κάλιναν.

Οι παραγωγοί μάλλον επιθυμούν τον Κρις Πρατ στον ρόλο που ενσάρκωσε ο Κλιντ Ιστγουντ στην ταινία του Σίγκελ (ενός στρατιώτη που η παρουσία του σε ένα κολέγιο θηλέων, κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου, πυροδοτεί μια τραγωδία ζήλιας, μίσους και λαγνείας), ενώ πιθανότατα η Κίντμαν θα ερμηνεύει την διευθύντρια του σχολείου, η Ντανστ μια καθηγήτρια και η Φάνινγκ μια από τις εσώκλειστες κοπέλες.

Η Κόπολα δεν έχει σκηνοθετήσει ταινία από το 2013, που έκανε το «Οι Ύποπτοι Φορούσαν Γόβες», οπότε ελπίζουμε να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο (καθυστέρησε πολύ δουλεύοντας, αλλά εγκαταλείποντας τελικά, μια κινηματογραφική μεταφορά της «Μικρής Γοργόνας»), φέρνοντας κάτι αξιόλογο στη μεγάλη οθόνη.



Πάντως αυτό το γυναικοκρατούμενο project μας προδιαθέτει θετικά, αν συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι η σκηνοθέτις έχει αποδείξει με το «Αυτόχειρες Παρθένοι», πως βρίσκεται στο στοιχείο της όταν ενώνει τις δυνάμεις της με άλλες γυναίκες.

ΠΗΓΗ: cinemag.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!