Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016


Ένα από τα μυστικά του καλού σεξ είναι η ποικιλία και η πρωτοτυπία και τα αποτελέσματα μιας νέας έρευνας αποκαλύπτουν ότι οι νέοι σήμερα ακολουθούν αυτήν την τάση.
Περισσότεροι από 5.000 άντρες και γυναίκες ηλικίας 18-34 ετών απάντησαν σε σειρά ερωτήσεων σχετικά με τη σεξουαλική τους ζωή και μία από αυτές ήταν πού προτιμούν να κάνουν σεξ.
Η πιο δημοφιλής τοποθεσία για σεξ στο σπίτι είναι το σαλόνι και αμέσως μετά το ντους, σε ποσοστό 78% και 74% αντίστοιχα. Παραδόξως, η κρεβατοκάμαρα δεν μπήκε καν στο top 3 των προτιμήσεων, αφού την τριάδα συμπληρώνει το σεξ εκτός σπιτιού, συγκεκριμένα στο αυτοκίνητο (ποσοστό 64%).
Αρκετά ζευγάρια δήλωσαν επίσης ότι έχουν κάνει σεξ σε κάποιο δημόσιο χώρο (ποσοστό 22%), με δημοφιλέστερη τοποθεσία την παραλία (ποσοστό 23%).
Η έρευνα, η οποία πραγματοποιήθηκε από μεγάλη εταιρία προφυλακτικών, αποκαλύπτει επίσης ότι οκτώ στους δέκα νέους είναι αρκετά ικανοποιημένοι από τη σεξουαλική τους ζωή και ότι οι περισσότεροι από αυτούς (οι άντρες σε ποσοστό 97% και οι γυναίκες σε ποσοστό 89%) καταφέρνουν συνήθως να φτάσουν σε οργασμό τουλάχιστον μία φορά κατά τη διάρκεια του σεξ.
Πηγή: onmed.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!