Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015


Το Santa Claus Kingdom φέρνει και φέτος στην Ελλάδα τον αληθινό Άι-Βασίλη, από το Ροβανιέμι της Φινλανδίας! Αυτή τη φορά ήρθε μαζί με το ξωτικό-βοηθό του, τo Τόντουτ, μαζί με τον οποίο πραγματοποίησαν τα εγκαίνια του Πάρκου στο M.E.C. Παιανίας το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου!

Ο αληθινός Άι-Βασίλης, με τα λευκά γένια και την πανέμορφη φορεσιά του, αφήνει για λίγο τις προετοιμασίες στο χωριό του, τους αγαπημένους του ταράνδους και το εργαστήριό του και έρχεται στο Santa Claus Kingdom για να συναντήσει τους φίλους του, μικρούς και μεγάλους, στην Αθήνα! Θα μας δώσει την αγάπη του και θα μας μεταδώσει λίγη από τη μαγεία του και την καλή θέληση του πνεύματος των Χριστουγέννων! Ο Άγιος Βασίλης θα φωτογραφίζεται με τα παιδάκια, θα υπογράφει αυτόγραφα και θα μας αποκαλύψει όλα τα μυστικά του! Η επίσκεψη του Άι-Βασίλη στην Ελλάδα τελεί υπό την Αιγίδα της Φινλανδικής Πρεσβείας.
Ο Άγιος Βασίλης κατά την παραμονή του στην Ελλάδα, επισκέφθηκε και παιδάκια που δεν έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν κοντά του στο Πάρκο. Έτσι, την Παρασκευή επισκέφθηκε την Ογκολογική Μονάδα Παίδων του Συλλόγου Ελπίδα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» και συνάντησε τους μικρούς του φίλους.
Ο Άι-Βασίλης φέτος φέρνει από τη μακρινή πατρίδα του ένα ξεχωριστό δώρο, αποκλειστικά για τους φίλους του στο Santa Claus Kingdom! Tον ένα και μοναδικό, τον παγοκολλητό του, τον Frodi!
Ο Frodi είναι ο χιονάνθρωπος που δεν λιώνει ποτέ, είναι αστείος, θαρραλέος, παιχνιδιάρης και αγαπάει όσο τίποτε άλλο τα παιδιά.

Θα βρίσκεται στο Santa Claus Kingdom όλες τις ημέρες μέχρι τις 7 Ιανουαρίου για να παίζει και να φωτογραφίζεται με τα παιδιά! Ο μοναδικός Frodi είναι η επίσημη μασκότ του πάρκου και θα γίνει η πιο αγαπημένη φιγούρα των Χριστουγέννων!
Το Santa Claus Kingdom άνοιξε και μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2016, απο τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, μεταφέρει όλους, μικρούς και μεγάλους, στο πιο παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο Βασίλειο, σε έναν απέραντο κόσμο παιχνιδιού, χαράς και δημιουργίας που θα σκορπίσει σε όλους μας, για τέταρτη χρονιά, τη μαγεία των Χριστουγέννων!
Σε έναν τεράστιο εσωτερικό χώρο, 13.000 τ.μ. που μένει ανεπηρέαστος από τις κλιματολογικές συνθήκες, και συνεχή λειτουργία 12 ωρών καθημερινά, συνδυάζει τη χριστουγεννιάτικη, παραμυθένια ατμόσφαιρα με πολλά πολλά παιχνίδια -πάνω από 40 παιχνίδια- αλλά και δημιουργικά εργαστήρια, παιδικές παραστάσεις, αθλητικές επιδείξεις, μαγικά κόλπα, face painting!
Με 1 εισιτήριο για όλα τα παιχνίδια, τα παιδιά θα ξετρελαθούν από τη χαρά τους, ενώ οι γονείς θα ελέγξουν το κόστος, που δεν θα ξεφύγει από το budget τους. Η προαγορά εισιτηρίου εξασφαλίζει προτεραιότητα κατά την είσοδό του κοινού στο Πάρκο και καλύτερη τιμή εισιτηρίου! Μπορείτε να δείτε περισσότερα ΕΔΩ.
  • Το Santa Claus Kingdom βρίσκεται στο M.E.C. Παιανίας. Η πρόσβαση στο εκθεσιακό κέντρο M.E.C. Παιανίας είναι πολύ εύκολη μέσω της Λεωφ. Λαυρίου (αριθμός 301), μέσω της Αττικής Οδού (Έξοδος 17 – Κάντζα), με όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (Metro, Προαστιακός, ΟΑΣΑ). Σταθμός προαστιακού Μετρό Κάντζας και Σταθμός Μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας, από τον οποίο θα υπάρχει δωρεάν μεταφορά με τα λεωφορεία του Santa Claus Kingdom. Το M.E.C. διαθέτει 25.000 τ.μ. δωρεάν χώρους στάθμευσης γύρω από τις εγκαταστάσεις του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!