Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Μετανιωμένος που επέλεξε να παίξει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα δήλωσε...
σε συνέντευξή του ο Βασίλης Χατζηπαναγής σχεδόν 40 χρόνια μετά την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Ηρακλή.

Ο «Βάσια» μίλησε για όσα δεν του αρέσουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και τους παίκτες που ξεχωρίζει στην Ελλάδα και το εξωτερικό:

Αναλυτικά όσα είπε στον Σπορ FM 94,6 για:

-την πρώτη του εμφάνιση, τέτοιες μέρες, με τον Ηρακλή το 1975: «Είχα έρθει 21 Νοεμβρίου στον Ηρακλή και 7 Δεκεμβρίου έκανα ντεμπούτο. Η ομάδα ήταν τιμωρημένη για τρεις αγωνιστικές τότε. Παίξαμε στη Βέροια που είχε σκληρό γήπεδο και δυσκολεύτηκα. Στη Σοβιετική Ένωση όλα τα γήπεδα ήταν εξαιρετικά».

-το αν μετάνιωσε που ήρθε στην Ελλάδα: «Ποδοσφαιρικά το μετάνιωσα. Δεν ήταν εύκολο να φύγεις τότε από μια ομάδα. Ήταν απάνθρωπα τα συμβόλαια εκείνης της εποχής».

-τι τον ενοχλεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Με στενοχωρούν πολλά πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Υπάρχει βία, δεν παίζουν πολλά ελληνόπουλα, παίζουν πολλοί ξένοι πλέον. Πιο πολύ παρακολουθώ ξένο ποδόσφαιρο».

-τα στοιχεία για τα οποία ξεχώριζε: «Το ταλέντο είναι έμφυτο, μπορείς να το δουλέψεις αλλά πρέπει να το έχεις μέσα σου. Είχα πολύ καλή έκρηξη στα 3-4 μέτρα, μου το έλεγαν οι προπονητές και στη Ρωσία».

-το ότι τον γνωρίζει πλέον και η νέα γενιά: «Το YouTube έκανε καλό. Με έμαθαν πολλά μικρά παιδιά που δεν με ήξεραν».

-τον σύγχρονο παίκτη που του αρέσει να βλέπει: «Δεν είναι μόνο ο Μέσι. Έχει τρομερή βοήθεια από τον Νεϊμάρ και τον Σουάρες στην Μπαρτσελόνα. Στη Ρεάλ ο Ρονάλντο είναι μόνος του και δεν μπορούν να βρουν χημεία».

-τον Κώστα Φορτούνη: «Ο Φορτούνης έχει καλά στοιχεία, μου αρέσει. Θα πρέπει να δουλέψει. Άμα δουλέψεις, θα αμειφθείς».

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!