Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Τις φήμες που ήθελαν να «κόβεται» ο ρόλος της Λουπίτα Νιόνγκο στην ταινία «Πόλεμος των Άστρων: Η Δύναμη Ξυπνά» (Star Wars: The Force Awakens), αφήνοντας υπόνοιες πως αυτό συνέβη γιατί δεν ήταν καλή στο ρόλο της, διαψεύδει με δηλώσεις του ο σκηνοθέτης της.

«Οι φήμες που κυκλοφορούν γύρω από την ταινία η Δύναμη Ξυπνά, είναι πραγματικά εκπληκτικές», δήλωσε στο περιοδικό, Page Six, ο Τζέφρεϊ Τζ. Άμπραμς.

«Μερικά είναι θαυμάσια αστεία άλλα, απλώς, παράλογα. Αλλά το πιο γελοίο από όλα είναι ότι έκοψα το ρόλο της Λουπίτα Νιόνγκο γιατί οι επιδόσεις της δεν ήταν ικανοποιητικές».

«Στην πραγματικότητα, η απόδοσή της δεν ήταν ικανοποιητική» συνέχισε και πρόσθεσε: «Ήταν εντυπωσιακή. Έκανε τον χαρακτήρα της Μαζ Κανάτα πιο ζωντανό, πιο όμορφο, σοφό, βαθιά συγκινητικό και με έναν τρόπο διασκεδαστικό. Η Λουπίτα δεν σταμάτησε να με εκπλήσσει. Όντως, προσπαθήσαμε πολλές προσεγγίσεις και τελικά καταφέραμε ακριβώς αυτό που χρειάζονταν η ταινία. Έχουν αυξηθεί οι σκηνές στις οποίες παίζει, θα της είμαι πάντα ευγνώμων και ανυπομονώ να δει ο κόσμος την εκπληκτική της απόδοση».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

http://www.enikos.gr

Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!