Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Κράτησε το καλύτερο για το τέλος ο ΠΑΟΚ!
Για το τέλος κρατούσε την καλύτερή του εμφάνιση στο φετινό Europa League ο ΠΑΟΚ, η οποία όμως δεν είχε αντίκρυσμα...

Μολονότι βαθμολογικά αδιάφοροι, καθώς είχαν ήδη αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης, οι Θεσσαλονικείς πήγαν με τσαμπουκά στο Ντόρτμουντ και ανάγκασαν την Μπορούσια σε ήττα με 1-0, μια ήττα η οποία της στερεί την πρώτη θέση στον όμιλο και τη στέλνει στο... δρόμο του Ολυμπιακού.

Το γκολ της νίκης πέτυχε στο 34' ο Μακ, μετά από ωραία κάθετη μπαλιά του Μυστακίδη και αποφεύγοντας τον γκολκίπερ Βαϊντενφέλερ.

Ο ΠΑΟΚ άντεξε στην πίεση των Γερμανών, που έψαχναν με κάθε τρόπο το γκολ, όμως οι προσπάθειές τους σταματούσαν είτε πάνω στον Γλύκο είτε στα... δοκάρια, τα οποία σημάδεψαν ο Ρόις στο 42' και στο 76' ο Ομπαμεγιάνγκ. Έτσι, το 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος, με τον “αποχαιρετισμό” του Δικεφάλου του Βορρά στη διοργάνωση να αφήνει μια γλυκιά γεύση στους οπαδούς του.

Αντίθετα, η Ντόρτμουντ μπαίνει σε μπελάδες, καθώς στο άλλο παιχνίδι της ημέρας η Κράσνονταρ πέρασε άνετα από την έδρα της Γκαμπάλα και κατέκτησε την πρώτη θέση στον όμιλο, αφήνοντας δεύτερη τη γερμανική ομάδα, που θα βρεθεί στην κλήρωση της φάσης των 32 στο γκρουπ των “αδύναμων”, και άρα είναι ένας από τους πιθανούς αντιπάλους του Ολυμπιακού.
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!