Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Οι 50 δημοφιλέστερες ευρωπαϊκές πόλεις για τα φετεινά Χριστούγεννα
Αν έχετε αποφασίσει φέτος να ταξιδέψετε στην Ευρώπη για τις γιορτές αλλά ακόμα δεν έχετε καταλήξει στον προορισμό, πάρτε ιδέες! 
Με τις διακοπές των Χριστουγέννων να είναι προ των πυλών, η Τrivago πραγματοποίησε έρευνα και παρουσιάζει την κατάταξη με τους 50 πιο δημοφιλείς προορισμούς της Ευρώπης για την περίοδο των Χριστουγέννων, τη μέση τιμή καθενός από αυτούς, καθώς και τη μέση διάρκεια ημερών που θα ξοδέψουν ανά πόλη όσοι τις επισκεφθούν. 
Η Αθήνα ψηλά στην κατάταξη
Η Αθήνα φαίνεται να είναι μεταξύ των 50 δημοφιλέστερων προορισμών που επέλεξαν όσοι θα ταξιδέψουν εντός της Ευρώπης για την περίοδο των Χριστουγέννων. Μάλιστα, η ελληνική πρωτεύουσα φαίνεται να καταλαμβάνει την 24η θέση, μεταξύ άλλων μεγάλων ευρωπαϊκών πόλεων.
Οι πρώτες θέσεις ανήκουν στο Λονδίνο, το Παρίσι και το Βερολίνο, ενώ η Αθήνα είναι η μόνη ελληνική πόλη που παρουσιάστηκε στην κατάταξη. 
Βάλτε λοιπόν κάτω τον χάρτη (και τα οικονομικά σας) και διαλέξτε προορισμό...


Η λίστα συντάχθηκε από την Τrivago με βαση  αναζητήσεις που έγιναν μεταξύ πρώτης Ιανουαρίου και 30 Νοεμβρίου 2015, για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ σε ημερομηνίες που εμπεριέχουν το διάστημα 24, 25 και 26 Δεκεμβρίου.
news.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!