Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

bezalel
To Latitude είναι η πρώτη θήκη ασύρματης φόρτισης για το iPhone, το οποίο μπορεί να προσαρμοστεί στα μοντέλα της Apple και ξεκινά την πορεία του στο Kickstarter. 
Με την προσαρμογή του Latitude στο iPhone, το smartphone της Apple μπορεί να υποστηρίζει τόσο την πλατφόρμα ασύρματης φόρτισης Qi όσο και την PMA. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορεί κανείς να φορτίζει ασύρματα το iPhone του σε όλα τα σημεία ασύρματης φόρτισης που υπάρχουν στον κόσμο, σε αεροδρόμια, καφέ και όπου αλλού προσφέρεται αυτή η δυνατότητα, χωρίς να προκύπτουν ζητήματα ασυμβατότητας.
Η καμπάνια άντλησης κεφαλαίων μέσω crowdfunding στο Kickstarter έχει ήδη ξεκινήσει και θα διαρκέσει μέχρι και τις 15 Δεκεμβρίου. H αρχική τιμή διάθεσης της θήκης είναι 39 δολάρια, ενώ μόλις εξαντληθούν τα πρώτα 400 κομμάτια, η τιμή αυτή θα διαμορφωθεί στα 45 δολάρια.
Ειδικά για τα iPhone 6 Plus και iPhone 6S Plus, η τιμή της θήκης διαμορφώνεται στα 54 δολάρια. Οι πρώτες παραδόσεις της θήκης υπολογίζεται ότι θα έχουν ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2016. Οι πρώτες 400 θήκες θα έχουν σταλεί στους αγοραστές τους κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων.
Η καμπάνια του Latitude στο Kickstarter επιδιώκει να συγκεντρώσει το συνολικό ποσό των 30.000 δολαρίων προκειμένου να θεωρηθεί επιτυχημένη. Μπορείτε να δείτε την καμπάνια του Latitude στο Kickstarter από εδώ: https://www.kickstarter.com/projects/bezalelinc/latitude-first-iphone-case-for-universal-wireless
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!