Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Η Angelina Jolie μας έχει συνηθίσει σε περίεργες δηλώσεις, όμως τα συμπεράσματα που βγάλαμε από την τελευταία της συνέντευξη στη Wall Street Journal, είναι στην ουσία δυσάρεστα... νέα για τους θαυμαστές της. Τα τελευταία χρόνια η ίδια έχει δείξει περισσότερο ενδιαφέρον για τη σκηνοθεσία, παρά για την υποκριτική και σύμφωνα με το σύζυγό της, Brad Pitt, "δεν κατάφερε ποτέ να απολαύσει πραγματικά την ηθοποιία".

Η Julia Reed επιχειρεί να δείξει μέσα από τη συνέντευξη αυτή ένα διαφορετικό προφίλ της Jolie-Pitt και μάλλον τα καταφέρνει, αφού δίνει περισσότερη βάση στους διαφορετικούς ρόλους της Angelina: Το ρόλο της μητέρας, της συζύγου αλλά και της celebrity που προσπαθεί να αποφύγει τα "αρπακτικά" του Hollywood. Όσον αφορά τα μελλοντικά επαγγελματικά σχέδιά της, η διάσημη ηθοποιός αναφέρει πως προτιμά να βλέπει τον εαυτό της να εργάζεται πίσω από τις κάμερες. "Με το γράψιμο και τη σκηνοθεσία έχει ανακαλύψει πως μέσα σε αυτά βρίσκει τη χαρά", δηλώνει για εκείνη ο σύζυγός της, Brad.
Το προηγούμενο φιλμ της Jolie, "Unbroken", κατάφερε να αποσπάσει πολλά βραβεία και η νέα της, δραματική ταινία, "By the Sea" φαίνεται πως θα ακολουθήσει αντίστοιχη πορεία. Άραγε η ταινία αυτή να είναι και η τελευταία στην οποία θα δούμε να παίζει η Angelina Jolie;
 

Categories: ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!