Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Champions League: Ρεκόρ Ρονάλντο, ανατροπές Μάντσεστερ, άνετα η Γιουβέντους
Ιστορία έγραψε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μάλμε στη Σουηδία για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, καθώς με τα δύο γκολ που πέτυχε στο 2-0 της Βασίλισσας έφτασε τα 323 γκολ με τη φανέλα της Ρεάλ και "έπιασε" τον θρύλο των "μερένγκες" Ραούλ, ενώ είναι θέμα χρόνου να τον ξεπεράσει και να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ισπανικής ομάδας.

Αντίθετα με τη Ρεάλ, η άλλη ομάδα της Μαδρίτης, η Ατλέτικο, δεν τα κατάφερε κόντρα στην Μπενφίκα και ηττήθηκε μέσα στο “σπίτι” της με 1-2, αν και προηγήθηκε στο 23' με τον Κορέα, πριν οι Γκαϊτάν και Γκουέδες “γυρίσουν” το ματς για τους Πορτογάλους, για τους οποίους ο Σάμαρης ξεκίνησε βασικός (και αντικαταστάθηκε στο 73' από τον Φέισα), ενώ ο Μήτρογλου μπήκε ως αλλαγή στο 72'.

Ανατροπή είχαμε και στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Βόλφσμπουργκ στο Ολντ Τράφορντ, όπου οι Γερμανοί προηγήθηκαν μόλις στο 4ο λεπτό με τον Καλιγκιούρι, όμως οι “Κόκκινοι Διάβολοι” κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με πέναλτι του Μάτα στο 34' και προβολή του Σμόλινγκ στο 53'.

Εντυπωσιακή ανατροπή όμως έκανε στη Γερμανία και η άλλη ομάδα του Μάντσεστερ, η Σίτι, καθώς αν και η Γκλάντμπαχ είχε ανοίξει το σκορ στο 54' με τον Στιντλ, ο Οταμέντι ισοφάρισε σε 1-1 στο 65', ενώ ο Αγκουέρο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 90' έδωσε τη νίκη στους “Πολίτες”.

Πιο εύκολα ήρθε η νίκη για τη Γιουβέντους κόντρα στη Σεβίλλη, καθώς η ιταλική ομάδα επικράτησε με 2-0 στο Τορίνο, με σκόρερ τους Μοράτα και Ζάζα.

Εύκολο έργο είχε η Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στη Σαχτάρ στην Ουκρανία, αφού επικράτησε με 3-0, χάρη σε τέρματα των Οριέ, Νταβίντ Λουίζ και Σρνα (αυτογκόλ).

Εύκολη και η επικράτηση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας κόντρα στην Αϊντχόφεν, αν και οι Ρώσοι λίγο έλειψε να... κλωτσήσουν την καρδάρα με το γάλα, αφού αν και βρέθηκαν στο ημίχρονο να κερδίζουν με 3-0, επικράτησαν τελικά με 3-2, αφού ο Λεστιέν σκόραρε για τους Ολλανδούς στο 60' και στο 68'.

Σε παιχνίδι που διεξήχθη νωρίτερα σήμερα, η Γαλατασαράι έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Καζακστάν και την έδρα της Αστάνα, μετά από ένα... τρελό ματς με τρία αυτογκόλ (το τελευταίο από τα οποία, στο 89', έδωσε το Χ στους γηπεδούχους) που έληξε 2-2.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα της ημέρας:
1ος ΟΜΙΛΟΣ
Σαχτάρ Ντόνετσκ - Παρί Σεν Ζερμέν 0-3
Μάλμε - Ρεάλ Μαδρίτης 0-2
2ος ΟΜΙΛΟΣ
Μάντσεστερ Γ. - Βόλφσμπουργκ 2-1
ΤΣΣΚΑ Σόφιας - Αϊντχόφεν 3-2
3ος ΟΜΙΛΟΣ
Αστάνα - Γαλατασαράι 2-2
Ατλέτικο Μαδρ. - Μπενφίκα 1-2
4ος ΟΜΙΛΟΣ
Γκλάντμπαχ - Μάντσεστερ Σίτι 1-2
Γιουβέντους - Σεβίλη 2-0
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!