Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων SUBARU, μοντέλο Impreza, τύπος GD/GG εκτελεί η εταιρεία ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS ΑΕ, όπως γνωστοποίησε η γενική γραμματεία Βιομηχανίας.

Η ανάκληση αφορά 1.435 οχήματα, παραγωγής από 01-01-2004 έως 31-12-2007, με αριθμούς πλαισίου από JF1GD9KE56G047134 έως JF1GGGKD37G040807.

Όπως σημειώνεται από τη γενική γραμματεία: «οι κάτοχοι των συγκεκριμένων οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε όταν υπάρξει επάρκεια ανταλλακτικών και μετά από νεότερη ειδοποίηση, να προσέλθουν στο πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο Subaru της εταιρείας ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS ΑΕ για να γίνει ο σχετικός έλεγχος/αντικατάσταση των αναφλεκτήρων του αερόσακου του συνοδηγού, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση».

Στα εμπλεκόμενα οχήματα ενδέχεται, σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση του προμηθευτή αερόσακων, το σύστημα πυροκροτητή-εκτόνωσης του αερόσακου συνοδηγού να μην λειτουργήσει βάσει των προδιαγραφών και ο εμπρόσθιος αερόσακος συνοδηγού να διαρραγεί, προκαλώντας ενδεχομένως σοβαρό τραυματισμό στους επιβαίνοντες του οχήματος.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

http://www.fpress.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!