Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015


Εκατοντάδες ιδιοκτήτες οχημάτων έσπευσαν στα ΚΤΕΟ σε όλη τη χώρα, σχηματίζοντας ουρές, καθώς αύριο, Τετάρτη, λήγει η πρώτη καταληκτική προθεσμία, για όσα οχήματα δεν έχουν περάσει τεχνικό έλεγχο έως 30/06/2014, από τις συνολικά τρεις που έχουν προβλεφθεί μέχρι το τέλος του έτους.
Όπως είπε στο MEGA ο προϊστάμενος του ΚΤΕΟ Χολαργού, την Τρίτη ο μέσος όρος αναμονής και ο τεχνικός έλεγχος ήταν περίπου μία ώρα και ο ιδιοκτήτης του οχήματος πλήρωνε 40 ευρώ για τον έλεγχο, συν 33 ευρώ το πρόστιμο.
Η δεύτερη προθεσμία είναι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου και αφορά όσα οχήματα είναι εκπρόθεσμα από 1/07/14 έως τέλος του ’14, ενώ η τρίτη και τελευταία προθεσμία λήγει στις 30 Νοεμβρίου και αφορά όσους ιδιοκτήτες δεν έχουν καταφέρει να πάρουν το δελτίο ΚΤΕΟ μέσα στο 2015.
Αν παρέλθουν αυτές οι ημερομηνίες τότε οι ιδιοκτήτες χάνουν την έκπτωση και θα πληρώσουν 65 ευρώ πρόστιμο καθυστέρησης και 150 ευρώ επιπλέον πρόστιμο που θα βεβαιώνεται από την εφορία, δηλαδή η συνολική επιβάρυνση θα φθάσει τα 215 ευρώ.
Σύμφωνα με τις τελευταίες ηλεκτρονικές διασταυρώσεις δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ 2,5 εκατ. οχήματα και περίπου 1 εκατ. δίκυκλα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!