Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015


Μια οπερατέρ, Ουγγαρέζα, τον “γκρέμισε” βάζοντας τρικλοποδιά στον πατέρα του… Τους σώριασε στο έδαφος για να τους συλλάβει η αστυνομία. Νωρίτερα, ένας οπερατέρ, Ελληνας, τον είχε ντύσει με τη φανέλα του Αρη και του είχε ευχηθεί καλό δρόμο… Σε αυτόν και στην οικογένεια του.
Ο οπερατέρ αυτός είναι ο πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Άρη, Άγγελος Μισιρλής… Αναγνώρισε το τρομαγμένο προσφυγόπουλο, του οποίου η φωτογραφία έκανε το γύρο του κόσμου από τη φανέλα που του είχε δώσει όταν το συνάντησε στα σύνορα, όπου βρέθηκε για να καλύψει όσα συνέβαιναν με τους πρόσφυγες.
Διαβάστε το συγκινητικό και αποκαλυπτικό μήνυμα του κ. Μισιρλή στο λογαριασμό του στο Facebook:
«Η ιστορία μια κίτρινης φανέλας…
Ξεκίνησε πατέρας κ γιος έξω από την Δαμασκό, διέσχισε την Τουρκία και έφθασε στα παράλια της Μικράς Ασίας. Εκεί επιβιβάστηκαν σε φουσκωτό, φθάσαν στην Κω, κομμάτια πεινασμένοι, διψασμένοι αλλά οι δυο τους θηρία συνεχισανε, φθάσανε Αθήνα κ απο εκει Θεσσαλονίκη.
Με λεωφορείο έξω από το Πολύκαστρο κ από εκεί με τα πόδια Ειδομένη. Και εκεί από τύχη τους είδα στην ουρά περάσανε τα σύνορα Ειδομενη Fyrom κ συνέχεια πήγανε Γευγευλη.
Εκει τους γνωρισα στο τρένο, δεν είχα τίποτα εκτός από μια φανέλα του θεού Άρη, αυτήν είχα αυτή έδωσα με μια ευχή: «Αγόρι μου δεν έχω να σου δώσω τίποτα εκτός από την φανέλα του θεού Άρη σου την δίνω σαν ενθύμιο, να θυμάσαι την Ελλάδα, τους Ελληνες κ τον θεό Άρη».
Με είδε, την πήρε κ με ευχαρίστησε, χωριστήκαμε στο Ταμπανόφσκι στα σύνορα Fyrom – Serbia, ώσπου ξαφνικά είδα τον πιτσιρικά με την κίτρινη φανέλα στην Ουγγαρία, αγκαλιά στον πατέρα του να τον ρίχνουνε κάτω…
Αγορι μου θα πέσεις πολλές φορές αλλά πάντα θα βρίσκεις τα άντερα κ θα σηκώνεσαι,
ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ…
έκλαψα… Μακάρι να σε ξανασυναντήσω».
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!