Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

iPhone_6_camera
Μία φωτογραφία της οθόνης του επερχόμενου Apple iPhone 6S δείχνει ότι είναι κατασκευασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να υποστηρίζει λειτουργία Force Touch. 
Η φωτογραφία της οθόνης του iPhone 6S που έχει διαρρεύσει δείχνει ένα πιο παχύ μπροστινό πάνελ, το οποίο για τους περισσότερους υπονοεί ότι έχουν γίνει όλες εκείνες οι απαραίτητες αλλαγές και ενισχύσεις στο πλαίσιο ώστε να μπορεί να δεχτεί την τεχνολογία Force Touch. Οι φωτογραφίες και όλες οι διαρροές προέρχονται από κινέζικο site, το οποίο δείχνει και τις δύο όψεις του πάνελ της οθόνης του iPhone 6S που αναμένεται να κάνει σύντομα την επίσημη εμφάνισή του.
iPhone-6s-Ecran-Force-Touch
[Image credit Nowhereelse.fr]
Η τεχνολογία Force Touch, την οποία για πρώτη φορά συναντήσαμε στο Apple Watch και αργότερα έκανε την εμφάνισή της στην ανανεωμένη γκάμα MacBook της Apple, αντιλαμβάνεται τη δύναμη που ασκείται σε κάθε πάτημα της οθόνης, προκειμένου να δίνονται διαφορετικές εντολές ανάλογα με τη δύναμη που ασκεί κανείς πάνω στο μπροστινό πάνελ.
touch-iphone
Το συνολικό πάχος της συσκευής φέρεται να είναι 7,1 χιλιοστά, σε αντίθεση με τα 6,9 χιλιοστά του iPhone 6. Άλλα στοιχεία που εκτιμάται ότι θα έχει το iPhone 6S είναι ο ταχύτερος επεξεργαστής Α9, με μνήμη RAM στα 2 GB, βελτιωμένος αισθητήρας Touch ID, πλαίσιο κατασκευασμένο από ανθεκτικό αλουμίνιο και κάμερα 12 Megapixel στο πίσω μέρος της συσκευής.
pestaola.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!