Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Με $80 εκατομμύρια ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ παραμένει ο πιο ακριβοπληρωμένος
Ο πρωταγωνιστής της ταινίας Iron Man Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ βρίσκεται στην πρώτη θέση του καταλόγου, τον οποίο καταρτίζει το περιοδικό Forbes, με τους πλέον ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ μαζί του στον κατάλογο αυτό φιγουράρουν συνάδελφοί του από το Χόλιγουντ αλλά και για πρώτη φορά από το Μπόλιγουντ.

Ο 50χρονος Ντάουνι, οι απολαβές του οποίου ανήλθαν σε περίπου 80 εκατομμύρια δολάρια το διάστημα Ιουνίου του 2014 και Ιουνίου του 2015 παραμένει επικεφαλής στη λίστα του Forbes- για τρίτη συνεχόμενη χρονιά όπως επισημαίνει ο Guardian- λόγω της επιτυχίας της ταινίας Εκδικητές: Η εποχή του Ultron (Avengers: Age of Ultron), που συγκέντρωσε κέρδη άνω του 1,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως.

Τη δεύτερη θέση καταλαμβάνει ο βετεράνος Κινέζος ηθοποιός Τζάκι Τσαν, ηλικίας 61 ετών, ο οποίος σύμφωνα με το Forbes κέρδισε τον περασμένο χρόνο 50 εκατομμύρια δολάρια καθώς μεταξύ άλλων πρωταγωνίστησε σε αμερικανοκινεζικές συμπαραγωγές όπως το Dragon Blade.

Τους ξεπερνά ο Τζάκι Τσαν

Ο Τσαν προηγείται αστέρων του Χόλιγουντ όπως ο Βιν Ντίζελ, που κατετάγη τρίτος με ετήσιες απολαβές ύψους 47 εκατομμυρίων δολαρίων, όπως επίσης των αμερικανών ηθοποιών Μπράντλεϊ Κούπερ, Ανταμ Σάντλερ και Τομ Κρουζ.

Ο Σάντλερ ηλικίας 48 ετών- αν και η ταινία του Pixels είχε χαμηλές επιδόσεις στο παγκόσμιο box office- κέρδισε 41 εκατομμύρια δολάρια τον περασμένο χρόνο, που προέρχονται εν μέρει από τις συμφωνίες για την παραγωγή ταινιών με την εταιρεία Sony και το δίκτυο Netflix.

Οι πρωταγωνιστές του ινδικού κινηματογράφου Αμιτάμπ Μπατσάν, Σαλμάν Χαν και Ακσάι Κουμάρ βρίσκονται στην πρώτη δεκάδα, με τον 72χρονο Μπατσάν και τον 49χρονο Χαν να έχουν καταλάβει την έβδομη θέση με απολαβές ύψους 33,5 εκατομμυρίων δολαρίων ο καθένας. Ο Κουμάρ βρίσκεται στην ένατη θέση έχοντας κερδίσει 32,5 εκατομμύρια σε διάστημα ενός έτους.
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!