Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015


Η Κινηματογραφική Λέσχη του Ash In Art (ΑΜΜ Club - Άλμα Μεγάλου Μήκους) και η ομάδα Cine 7 Synth, κάθε εβδομάδα, χειμώνα-καλοκαίρι, σας προσκαλoύν να συμμετέχετε σε κινηματογραφικές βραδιές με επιλεγμένες αριστουργηματικές ταινίες των δεκαετιών '30-'60.
Oι προβολές ξεκινούν στις 21.15, ενώ η ταράτσα ανοίγει στις 19.30 για να δείτε το ηλιοβασίλεμα με θέα σε Ακρόπολη, Φιλοπάππου-Λυκαβηττό! Μετά την προβολή ακολουθεί 20λεπτη συζήτηση με τους σκηνοθέτες Κώστα Πρίντεζη και Λεωνίδα Τζωρτζάκη και τον εικαστικό Τάσο Μενεμενόγλου.
22/7 Αμλετ του Lorence Olivier
23/7 Mama Roma του Pier Paolo Pasolini
ASH IN ART - Ηρακλέους 10 & Kαλλιρρόης, έναντι στάσης μετρό Συγγρού - Fix
Τηλ: 210 9216 890
Κυβερνητική βιβλιοαπαγόρευση...στην ταράτσα του Bios
Η ενότητα How Soon is now? Fantastic Planet συνεχίζει με την ταινία Fahrenheit 451, σε σκηνοθεσία François Truffaut βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Ray Brandbury με τους Julie Christie και Oskar Werner. To Fahrenheit 451, αναφέρεται σε μια δυστοπική εποχή, στο μέλλον, όπου τα βιβλία είναι απαγορευμένα. Ομάδες πυροδοτών μπαίνουν σε σπίτια όπου υπάρχουν βιβλιοθήκες, ύστερα από καταγγελίες και τα καίνε. Ο τίτλος του βιβλίου αναφέρεται στην θερμοκρασία (της κλίμακας Φαρενάιτ) αυτανάφλεξης του χαρτιού.

Τετάρτη 22 Ιουλίου
BIOS Terrace - Πειραιώς 84, Τηλ: 210 3425 335
Ώρα έναρξης: 21.15
Μια αναδρομή με μοναδικό τρόπο σε τραγούδια του Φίλιππου Πλιάτσικα και του Γιάννη Μηλιώκα απ΄το 1989 έως το 2015 θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν όσοι βρεθούν την Τετάρτη 22 Ιουλίου στο Αίθριο Θέατρο στο Αμαλίειο του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου.
Η ευαισθησία και η φαντασία του Φίλιππου, συναντά το χιούμορ και τον μουσικό σαρκασμό του Γιάννη, σε έναν μουσικό συνδυασμό που ελπίζει να δώσει το ρεύμα που χρειάζονται οι καλοκαιρινές νύχτες μας για να γίνονται όλο και πιο ζωντανές!
ΑΜΑΛΙΕΙΟ - Λεωφόρος Κηφισίας 219, Tηλ: 210 8020 610
Ώρα έναρξης: 21:00
Αν επιθυμείτε να κάνετε κάτι... καλοκαιρινό και διαφορετικό, την Πέμπτη 23 Ιουλίου μπορείτε να βρεθείτε στο La Esquina για το πιο SUMMER PARTY της πόλης. Πλαστική πισίνα, παγωμένα cocktails, ψάθινα καπέλα, νεροπίστολα, summer music mood, στρώματα, μπάλες θαλάσσης κι άλλα πολλά. Ντυθείτε καλοκαιρινά, αφεθείτε στις μουσικές επιλογές του Dj Αλέξανδρου Ξυριδάκη και απολαύστε special cocktails.
Burgers, δροσερές σαλάτες, ευφάνταστα starters, νόστιμα γλυκά και ξεχωριστά cocktails. Στο all day Burger & Cocktail Bar μπορείτε να βρείτε κάθε στιγμή της ημέρας αυτό που ζητάει η όρεξή σας, να χαλαρώσετε, αλλά και να διασκεδάσετε. Extra Tip: Κάθε μέρα σερβίρεται brunch από τη 13.00 ως τις 18.00, με διαφορετικές προτάσεις που θα σας ξετρελάνουν όλους και ειδικά τους λάτρεις του αυγού!
Χάρητος 43, Τηλ: 210 7232 575
Η Ευρυδίκη με την ιδιαίτερη φωνή και την ξεχωριστή σκηνική παρουσία, έχοντας μόλις κυκλοφορήσει το νέο της τραγούδι με τον τίτλο «Μαγνήτης» έρχεται στην καλοκαιρινή αυλή της Ρότας για ένα μοναδικό Live!
Με καινούργιες και παλαιότερες επιτυχίες της, μοναδικές διασκευές από την ελληνική και ξένη ποπ ροκ σκηνή, αλλά και τραγούδια διαχρονικών και αξεπέραστων Ελλήνων και ξένων δημιουργών και ερμηνευτών, η Ευρυδίκη μας προσκαλεί στον δικό της μουσικό κόσμο και μας παρασύρει σε ένα ταξίδι γεμάτο όμορφες μελωδίες, αγαπημένα τραγούδια και δυνατές ερμηνείες.
ΡΟΤΑ ART COFFE COMMUNITY - Σόλωνος 124 Εξάρχεια, Τηλ: 210-3801033
Ώρα έναρξης: 22:00
Ξέφρενοι, οργισμένοι afrobeat ρυθμοί από το Lower East Side της Νέας Υόρκης!
Συνεχίζοντας ένα σερί από εμφανίσεις στο Gazarte, που τους έχει εξασφαλίσει ένα στέρεο fanbase στη χώρα μας, οι Kokolo επιστρέφουν για μια μοναδική εμφάνιση στις 23 Ιουλίου στο νέο θεσμό της πόλης, τα Gazarte Taratsa Live Sessions!
Έχοντας ήδη πίσω τους μια πορεία σχεδόν δεκαπέντε χρόνων, οι Kokolo Afrobeat Orchestra, όπως είναι το πλήρες, επίσημο όνομά τους, τόλμησαν να συνδυάσουν ρυθμούς, ήχους και κουλτούρες με πρωτοφανή τρόπο, πέφτοντας στη νεοϋορκέζικη σκηνή σαν κεραυνός εν αιθρία. Ο αδιαφιλονίκητος Leader τους Ray Lugo ξεκίνησε το 2001 να συγκεντρώνει γύρω του μουσικούς από όλα τα μέρη του κόσμου, και μέσα σε λίγο διάστημα κατόρθωσε να αναβιώσει παγκοσμίως το κίνημα της Afrobeat, αλλά και να οδηγήσει τους Kokolo να εμφανιστούν σε σκηνές και φεστιβάλ ανά τον κόσμο πλάι στους Manu Dibango, Taj Mahal, Isaac Hayes, Chic, Bloodhound Gang και Roy Ayers!
GAZARTE - Βουτάδων 32-34 Γκάζι, Τηλ: 210 3460 347, 210 3452 277
Ώρα έναρξης: 22.00
Τiki Cocktail Night στην Κόκκινη Σβούρα
Η Κόκκινη Σβούρα που αποτελεί αγαπημένο στέκι του Χαλανδρίου το βράδυ της Πέμπτης σας προσκαλεί να διαλέξετε το ρούμι και τα υλικά που εσείς επιθυμείτε δημιουργώντας έτσι - και καταναλώνοντας - το δικό σας Tiki Cocktail.
Ό,τι κι αν επιλέξετε να κάνετε, να περάσετε όμορφα!
clickatlife.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!