Τετάρτη 15 Απριλίου 2015



Ο ειδικός εξοπλισμός Chrome Line Exterior Deluxe, μεταμορφώνει το νέο ΜΙΝΙ, στο πιο λαμπερό του είδους, κατά κυριολεξία. Επί δεκαετίες, χρωμιωμένες επιφάνειες κοσμούσαν τα πλαίσια των προβολέων, των πίσω φώτων και της μάσκας, καθώς και άλλα κλασικά σχεδιαστικά στοιχεία. Για πρώτη φορά, το χαρακτηριστικό αυτό επεκτείνεται τώρα σε όλο το αμάξωμα, αντανακλώντας, απόλυτα, την αισθητική φιλοσοφία της μάρκας και των φίλων της. Ο εξοπλισμός που προορίζεται αποκλειστικά για το 3θυρο, παρουσιάσθηκε σε ομάδα επίλεκτων προσκεκλημένων της εταιρίας, προ ημερών. Για λόγους προστασίας, η MINI τόνισε, ρητά, στους φωτορεπόρτερ που επιθυμούσαν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, ότι είναι υποχρεωτικό να φοράνε γυαλιά ηλίου και ότι απαγορεύεται η χρήση φλας λόγω φυσικής αδυναμίας ελέγχου αντανακλάσεων.
Ο ειδικός εξοπλισμός Chrome Line Exterior Deluxe συνεχίζει, σταθερά, μία σχεδιαστική φιλοσοφία η οποία λανσαρίστηκε αρχικά με το κλασικό Mini το 1959. Το χρώμιο, αποδίδοντας μοναδικές οπτικές λεπτομέρειες, έχει καθιερωθεί σαν μέρος της παράδοσης ΜΙΝΙ όπως και η αίσθηση go-kart και το κεντρικό όργανο στο ταμπλό. Η σοφιστικέ λάμψη οδηγεί το βλέμμα στα σχεδιαστικά στοιχεία ταυτότητας ΜΙΝΙ που εδώ και δεκαετίας το έχουν αναδείξει σε αρχέτυπο μοντέλο της premium μικρής κατηγορίας.

Ο νέος ειδικός εξοπλισμός θα επηρεάσει και τις διαδικασίες παραγωγής στο εργοστάσιο της ΜΙΝΙ στην Οξφόρδη. Ο φωτισμός της αίθουσας θα χαμηλώνει αυτόματα κατά τη διάρκεια συναρμολόγησης του νέου 3θυρου ΜΙΝΙ με Chrome Line Exterior Deluxe. Επιπλέον, η ταχύτητα λειτουργίας του ιμάντα μεταφοράς θα μειώνεται για να προσφέρει την ευκαιρία στους εργαζόμενους να καθρεφτίζονται στην αντανάκλαση του αμαξώματος του ΜΙΝΙ.
naftemporiki.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!