Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Ο πολυχώρος πολιτισμού και αθλητισμού WE ανοίγει τις πόρτες του και σας καλεί την Κυριακή 29 Μαρτίου στις 12:00 για μια ξενάγηση στις υπό κατασκευή εγκαταστάσεις του!

Μέσα σε ένα μεγάλο εργοτάξιο από μπετόν, με σκαλωσιές και σιδεροπλέγματα να προβάλλουν, με 3 μεγάλα container, που θα παραμείνουν στον χώρο, με λόφους άμμου να υψώνονται σταδιακά, με τη μυρωδιά από τα φρεσκοπερασμένα πλακάκια αισθητή, οι οικοδεσπότες σας περιμένουν για να ανταλλάξετε ιδεές!

Η παλιά στρατιωτική αποθήκη, επί της οδού Γ' Σεπτεμβρίου, «ζωντανεύει» για να καλωσορίσει το κοινό της Θεσσαλονίκης. Εκεί όπου κάποτε λειτούργησε η θρυλική ντίσκο Traffic, και αργότερα είχε έδρα η περίφημη ομάδα χόκεϊ Πιγκουίνοι Θεσσαλονίκης, εκεί που έγινε το πρώτο παγοδρόμιο της πόλης στη δεκαετία του ΄80.... Σε ένα εξαιρετικά κεντρικό σημείο της πόλης, δίπλα από τα πανεπιστήμια, δημιουργείται ένας ξεχωριστός, νεανικός πολυχώρος πολιτισμού και αθλητισμού, ο οποίος φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο συνάντησης δημιουργικών ομάδων και δραστήριων ανθρώπων, καθώς και πηγή έμπνευσης για ένα διαφορετικό τρόπο ζωής, για μια νέα αστική συμπεριφορά και κουλτούρα.

Η ομάδα του WE, λίγο καιρό πριν το επίσημο άνοιγμα, απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλες τις ενδιαφερόμενες ομάδες, μκο, φορείς, και άτομα για μια διαφορετική ξενάγηση.

Κυριακή, 29 Μαρτίουστις στις 12:00 το μεσημέρι.

Λ. Τρίτης Σεπτεμβρίου και Γρ. Λαμπράκη.

http://www.thestival.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!