Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Αλέφαντος:
Έχει καταντήσει αηδία να βλέπουμε ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο. Θα το ξαναπώ, είναι μεγάλη γκάφα του Κοντονή αυτό που έχει γίνει, να κάνουν τα επεισόδια ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, να είναι το Καραϊσκάκη σωστό, αλλά να τιμωρείται ο κόσμος του Ολυμπιακού! Και γενικώς να τιμωρούνται οι σωστοί φίλαθλοι όλων των ομάδων.

Έχουμε πληρώσει διαρκείας και μας απαγορεύουν να πάμε στο γήπεδο ενώ δεν φταίμε! Ξενέρωτο ποδόσφαιρο βλέπουμε, ξενερώνει και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής όταν μπαίνει σε γήπεδο νεκροταφείο. Είναι δράμα.

Ο Ολυμπιακός στο α΄ ημίχρονο δεν ήταν καλός. Αργό ποδόσφαιρο, προβλήματα, δεν είχε ανάπτυξη, δεν είχε ταχύτητα, δεν είχε αλλαγή θέσεων.

Ο Χάρα δεν είναι καλός χειριστής της μπάλας, είναι δύσκολος με την μπάλα στα πόδια, αδυνατεί να πάρει την μπάλα και να μπει μέσα. Ο Αφελάι ήταν τύποις ακραίος, όλο να κάνει το δεκάρι θέλει. Μόνο ο Ντοσεβί υπήρχε να κάνει κάποια μπασίματα, έχει και ταχύτητα.

Λάθη η ομάδα στις μεταβιβάσεις, έχουμε πρόβλημα στο κέντρο, πολλά λάθη τέτοια έγιναν και με την ΑΕΚ. Στο β΄ ημίχρονο πάντως ο Ολυμπιακός ανέβηκε. Όχι όμως πολλά πράγματα, τα δύο γκολ ήταν η ουσία.

Δεν πείθει ο Ολυμπιακός, δεν παίζει καλή μπάλα. Όχι ότι οι άλλοι είναι καλύτεροι, ο Ολυμπιακός θα πάρει και το Κύπελλο και το Πρωτάθλημα. Όμως Ολυμπιακός είσαι, παίξε μπάλα. Έχεις πολύ καλύτερους παίκτες από την Ξάνθη.

Έλα μωρέ με τη διαφημισμένη Ξάνθη. Δεν επιτρέπεται να σε κρατάνε κύριε Ολυμπιακέ στόπερ όπως ο Παπάζογλου με τον Καρυπίδη! Ο Παπαστεργιανός στα χαφ, αν είναι δυνατόν. Ποια Ξάνθη, σοβαρά μιλάτε; Από έναν καλό Ολυμπιακό 4 γκολ έπρεπε να φάει στο Καραϊσκάκη.

Όμως δεν είναι αυτός μεγάλος προπονητής… Εγώ τον στήριξα για τον πανηγυρισμό του στο ΟΑΚΑ, όπως γουστάρει θα πανηγυρίζει, ήταν ανθρώπινο να πανηγυρίσει έτσι με γκολ στο τελευταίο λεπτό. Αλλά δεν είναι μεγάλος προπονητής.

Είδα ένα μεγάλο προπονητή την ίδια μέρα, στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τότεναμ. Ο Φαν Χάαλ την πάει για δεύτερη τη Γιουνάιτεντ, πλησίασε πολύ τη Σίτι. Με 3-5-2 ο Φαν Χάαλ αλλά δεν είναι το σύστημα το θέμα μου, είναι η τακτική του να περάσει πολλούς παίκτες να πατάνε περιοχή.

Στο α΄ ημίχρονο ήταν πανδαισία η Μάντσεστερ και έριξε 3-0 στην Τότεναμ από το πρώτο μισάωρο. Προσέξτε παίκτες που πατούσαν περιοχή. Προσέξτε πόσοι επιθετικογενείς μέσα! Με τους 3 πίσω, Σμόλινγκ, Τζόουνς, Μπλιντ και με έναν κόφτη μόνο, τον Κάρικ, έχουμε και λέμε: Τους εξτρέμ Βαλέντσια και Γιανκ τους έχει κάνει να παίρνουν όλη την πλευρά από πίσω προς τα μπρος. Ο Φελαϊνί ανεβασμένος από πέρσι, ανέβαινε ψηλά και έβγαινε μπροστά, έβαλε και ωραίο γκολ έτσι. Ο Ρούνεϊ κυνηγός. Ο Ερέρα πίσω του. Και δεξιά έβαλε τον Μάτα που είναι μπαλαδόρος. Πόσοι παίκτες έβγαιναν μπροστά! Τη διαλύσανε την Τότεναμ σε 30 λεπτά. Ωραίο ποδόσφαιρο. Εδώ βλέπουμε αργό ποδόσφαιρο, πάσα, πάσα, πάσα, βαρετό πράγμα.

Με ρωτάει ο Σινάνογλου πώς βλέπω τον Βαρουφάκη. Αφήστε τον ήσυχο, μην τον χτυπάτε. Ζηλεύετε; Ασχολήθηκαν με τη φωτογράφηση που έκανε για γαλλικό έντυπο και τον τσακίσανε επειδή φωτογραφήθηκε με τη γυναίκα του στο σπίτι του. Σιγά το τραπέζι με τα φαγητά! Εγώ είδα ένα τραπέζι απλό με μια σαλάτα, ψωμί και 2 ψάρια. Σιγά τα ψάρια, ο κάθε Έλληνας μπορεί να αγοράσει δύο ψάρια, σήμερα παίρνεις τσιπούρες με 7 ευρώ το κιλό. Όσο και το κρέας δηλαδή.

Και να σας πω, μπορεί να έδωσε και ένα μήνυμα στους Γερμανούς με αυτήν τη φωτογράφηση. Ήταν σαν να έλεγε στον Σόιμπλε, σε αυτόν τον κακό άνθρωπο (φαίνεται ο κακός άνθρωπος από τα μάτια), ήταν σαν να του έλεγε: "Ούτε αγχωμένος είμαι, ούτε μας φοβίζεις. Είμαστε Έλληνες, μεσόγειοι, δεν πεινάμε, δεν είμαστε ζητιάνοι. Και ήλιο έχουμε και ψάρια άφθονα έχουμε στις θάλασσές μας, καλά θα περνάμε όσο και αν σκυλιάσεις. Δεν θα μας πεις εσύ τι θα κάνουμε και πως θα ζούμε, άντε γ… Και αν μας απειλείς με το ευρώ, δεν σε φοβόμαστε".

Και στον Σουλτς ωραία τα είπε ο Καμμένος. Τι δουλειά έχει ο Γερμανός να λέει στον Τσίπρα με ποιον θα φτιάξει ο Έλληνας πρωθυπουργός κυβέρνηση. Καλά του είπε ο Καμμένος ότι έχει ύποπτο παρελθόν με οπλικά συστήματα ο Σουλτς και ήταν βαρύ αυτό γιατί είναι υπουργός άμυνας και ξέρει πλέον τι γινόταν με τους εξοπλισμούς…

Καλά το χειρίστηκε ο Τσίπρας και με τις πολεμικές αποζημιώσεις, με το κατοχικό δίκαιο. Πού ήταν οι άλλες κυβερνήσεις τόσα χρόνια να ζητήσουνε τα δίκαια της Ελλάδας; Εγώ δεν ψήφισα Τσίπρα αλλά όταν κάνουν τους Γερμανούς να βγάζουν αφρούς από το στόμα, το χαίρομαι. Είχαν συνηθίσει να βρίσκουν πολιτικούς εδώ που έτρωγαν σφαλιάρες. Ο κόσμος πείναγε εδώ και αυτοί ήταν αγκαλιές με τους γερμανούς οι οποίοι μας τιμωρούσαν και μας έστελναν στη φτώχεια και στην ανεργία.
sportdog.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!