Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015


Σύμφωνα, μάλιστα, με την dailymail, δεν είναι η πρώτη φορά που οι Prudhams, από το Κεντ επισκέπτονται ένα ακριβό πολυκατάστημα για τις αγορές τους. Πέρσι η οικογένεια έκανε διακοπές και ξόδεψε κοντά στις 10.000 ευρώ. Η κ.  Prudham μιλώντας στο περιοδικό Closer είχε πει: «Δεν νιώθω άσχημα που χρησιμοποιώ τα χρήματα των φορολογούμενων».
The family get £39,192 in handouts a year on top of Mr Prudham’s monthly salary of £1,600 as a delivery driver – taking their annual income to nearly £60,000
Μάλιστα τον περασμένο μήνα έγινε γνωστό ότι το ζευγάρι είχε χωρίσει για λίγο καιρό αλλά στην ιδέα ότι θα εισπράττουν περισσότερα κρατικά χρήματα αν κάνουν και άλλα παιδιά ξαναέσμιξαν.
«Λαμβάνω περισσότερα επιδόματα με κάθε παιδί που κάνω, οπότε μπορώ να ανταπεξέλθω στα πολλά έξοδα που έχει μια πολυμελής οικογένεια», είπε η πολύτεκνη μητέρα που είναι μόλις 32 ετών και σκοπεύει να κάνει και άλλα παιδιά. Η οικογένεια εκτός από τα κρατικά επιδόματα έχει και τον μισθό του πατέρα ο οποίος βγάζει το μήνα ως ντελίβερι περί τα 2.500 ευρώ.
Mr and Mrs Prudham have been together for six years, and Mr Prudham is the father of his wife's youngest children and they live in a five-bedroom council house
Η οικογένεια ζει σε μια μονοκατοικία με πέντε κρεβατοκάμαρες και σύντομα θα μετακομίσει σε σπίτι με επτά υπνοδωμάτια.
Πηγή: dailymail

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!