Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

«Σύζυγοι Προς Ενοικίαση» τώρα και στη Μόσχα
Ορίστε, που λέγατε πως ο πρόεδρος Πούτιν δεν νοιάζεται για τους πολίτες του! Μέχρι και υπηρεσία «Συζύγων Προς Ενοικίαση» θέσπισε, προς όφελος των Μοσχοβιτών.
Από την συγκεκριμένη υπηρεσία βέβαια κερδισμένες θα βγουν κυρίως και πρωταρχικώς οι Μοσχοβίτισσες που επιτέλους θα βρουν κάποιον να τους κάνει όλες τις βαριές, «ανδρικές» δουλειές όπως κουβάλημα επίπλων, υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εργασίες, μέχρι και μαγείρεμα.
Όπως γράφει η ρωσική εφημερίδα Izvestia, η δημοτική αρχή της Μόσχας θα προσφέρει δωρεάν «Συζύγους Προς Ενοικίαση Για Μια Ώρα» σε όσους ηλικιωμένους ή φτωχούς πολίτες της ρωσικής πρωτεύουσας αδυνατούν να αντεπεξέλθουν οικονομικά.
Η υπηρεσία θα παρέχει στους Μοσχοβίτες «νέους και δυνατούς άντρες με πλήρη γνώση περί μαγειρικών, υδραυλικών ή ηλεκτρολογικών ζητημάτων.
Όσοι πολίτες έχουν αποδεδειγμένα χαμηλά εισοδήματα, δεν θα επιβαρύνονται οικονομικά, ενώ όσοι διαθέτουν μεσαία εισοδήματα θα πληρώνουν ένα ποσό που μάλλον είναι περισσότερο συμβολικό, καθώς η ταρίφα είναι χαμηλή: περίπου ένα ευρώ για να αλλάξουν σεντόνια στο κρεβάτι και περίπου 3 ευρώ για να μαγειρέψουν ένα πλήρες γεύμα.
Οι «Σύζυγοι Προς Ενοικίαση» είναι μια ιδέα που πήρε σάρκα και οστά για πρώτη φορά στην Ιταλία το 2007 και στη συνέχεια εξαπλώθηκε και σε άλλες χώρες, όπως τον Καναδά, την Αυστραλία και την Κίνα, αλλά και στην Ελλάδα.
Ο βασικός κορμός του πελατολογίου των «Συζύγων Προς Ενοικίαση» αποτελείται από γυναίκες 35 έως 70 ετών, που αναζητούν λύσεις σε προβλήματα της καθημερινότητας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!