Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Τέλος ο Αγγελος Αναστασιάδης από τον ΠΑΟΚ
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη Δευτέρα την απόφαση να λυθεί η συνεργασία με τον Αγγελο Αναστασιάδη και το επιτελείο του.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβος Αγγελίδης, δήλωσε επ’ αυτού: «Δυστυχώς το σερί των κακών εμφανίσεων και αποτελεσμάτων διαρκεί ήδη για μεγάλο διάστημε και, παρότι εντωμεταξύ έγινε κάθε προσπάθεια για να σταματήσει αυτή η αρνητική τροχιά, πιστεύω ότι τώρα είναι αναγκαία μια αλλαγή για να επανέλθει η ομάδα στο σωστό δρόμο και να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ώστε να διεκδικήσει την πρώτη θέση στα πλέι οφ.

» Ο ΠΑΟΚ οφείλει να ευχαριστήσει τον Άγγελο Αναστασιάδη για την αδιαμφισβήτητη σκληρή δουλειά του και την αφοσίωση στην ομάδα.

» Ο Γιώργος Γεωργιάδης θα αναλάβει ως προπονητής ως το τέλος της χρονιάς. Αισθάνομαι ότι έχει τις ικανότητες και τη γνώση για να καθοδηγήσει την ομάδα προς τους άμεσους στόχους της.

» Παράλληλα συνεχίζεται η αναζήτηση του κατάλληλου προσώπου για τη θέση του αθλητικού διευθυντή που θα εκπονήσει, σε συνεργασία με τη Διοίκηση,το νέο πλάνο εξέλιξης της ομάδας».

Ο Αγγελος Αναστασιάδης είχε ήδη θέσει την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης του συλλόγου από τις αρχές Φεβρουαρίου, όταν ο ΠΑΟΚ είχε χάσει από τον ΟΦΗ.
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!