Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Επική πρόκριση μέσα στο Λονδίνο για την Παρί Σεν Ζερμέν!
Μία επική πρόκριση, κόντρα σε όλους και σε όλα, πανηγύρισε η Παρί Σεν Ζερμέν στο Λονδίνο, που πήρε ισοπαλία 2-2 στην παράταση από την Τσέλσι και την άφησε εκτός οκτάδας στο φετινό Champions League.

Κι όμως, όλα έδειχναν πολύ δύσκολα για την Παρί μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα, και έγιναν ακόμα πιο δύσκολα μετά την αυστηρή αποβολή του Ιμπραΐμοβιτς στο 31' με απευθείας κόκκινα κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα. Ωστόσο, οι Παριζιάνοι πίεσαν και έφτασαν κοντά στο γκολ στο 58', με τον Καβάνι να σημαδεύει το δοκάρι του Κουρτουά, προτού η Τσέλσι ανοίξει το σκορ στο 81' με σουτ του Κέιχιλ.

Οι χαρές για τους Λονδρέζους δεν κράτησαν όμως για πολύ, αφού στο 86' ο Νταβίντ Λουίς με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1, στέλνοντας το ματς στην παράταση.

Εκεί, η Παρί βρέθηκε και πάλι με την πλάτη στον τοίχο, όταν στο 94' ο διαιτητής “είδε” χέρι του Τιάγο Σίλβα στην περιοχή της Παρί και υπέδειξε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Αζάρ, δίνοντας και πάλι προβάδισμα πρόκρισης στην Τσέλσι.

Όμως και αυτή τη φορά, οι Παριζιάνοι πίεσαν για την ισοφάριση, με τον Κουρτουά να γλιτώνει σε δύο περιπτώσεις την Τσέλσι από την ισοφάριση, αλλά να μην τα καταφέρνει και στο 114', με την κεφαλιά του Τιάγο Σίλβα, που κατέληξε στα δίχτυα δίνοντας μία απρόσμενη πρόκριση στην Παρί Σεν Ζερμέν και στέλνοντας πρόωρα... σπίτι της την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο.
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!