Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015


αψεγάδιαστοι και ανήκουν σε ένα είδος μόνιμα τέλειου και ρετουσαρισμένου υπερανθρώπου, αλλά η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική.
Το βοηθητικό προσωπικό των stars έρχεται να μας διαψεύσει, δίνοντας στη δημοσιότητα μερικές από τις συνήθειές τους που δε θα ήθελαν να ξέρουμε. Για την ακρίβεια, ορισμένες μπορεί να μην θέλαμε ούτε κι εμείς να τις γνωρίζουμε. Too much info δηλαδή! Γιατί μόλις η πόρτα του σπιτιού κλείνει οι celebrities μεταμορφώνονται σε απλούς ανθρώπους.

Brangelina

Το ζεύγος Pitt-Jolie παρατάει κουτιά πίτσας και φαγητά από δω κι από κει, αφήνουν τα παιδιά τους να γεμίζουν τους τοίχους με οδοντόκρεμα και μπογιές και κάποιες φορές κάνουν οικογενειακώς αποχή από το πλύσιμο για βδομάδες.

Kardashians

Όλα τα μέλη της διάσημης ριάλιτι - οικογένειας, κρατούν τα άπαντα από τα δωρεάν πράγματα που τους δίνουν στις διάφορες εκδηλώσεις, σε σημείο που νομίζεις πως αποταμιεύουν για το μέλλον.
 
Η Kourtney Kardashian δίνει στον σύζυγό της, Scott Disick αυτοκόλλητα χρυσά αστεράκια κάθε φορά που κάνει αγγαρείες και μόλις μαζεύει 10, τον επιβραβεύει με σεξ.

Christina Aguilera

Η X-tina φορούσε κοστούμια σέξι καμαριέρας ή νοσοκόμας για να "ανάψει" τον τότε άντρα της, Jordan Bratman, και μετά τα έβγαζε και τα πετούσε στο πάτωμα, ώστε να τα μαζέψει η πραγματική καθαρίστρια του σπιτιού.

Ryan Gosling

Ο "αγαπώ να σε μισώ" Ryan, μαθαίνουμε πως προτιμά την καθιστή θέση για να ...ουρίσει, μπουσουλάει στα τέσσερα για να ανέβει στον πάνω όροφο του σπιτιού του, κοιμάται έχοντας τα πόδια του στο κεφάλι του κρεβατιού και κάνει αποτρίχωση με κερί - πολύ συχνά.

Jessica Simpson

Η Jessica αφήνει υπερβολικά πολλά extensions σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού. "Είναι σαν να αλλάζει τρίχωμα κάποιο ζώο", λένε οι πηγές που έχουν λίγο μεγαλύτερο στόμα απ' το κανονικό.

Britney Spears

 
Μια καθαρίστρια βρήκε κάτω από το κρεβάτι της Brit, μισοφαγωμένα burgers, τηγανητές πατάτες και μπισκότα. Στο συρτάρι του κομοδίνου της δε, φυλάει πολλά, πολλά sex toys.

Kristen Stewart

Το κορίτσι αυτό καπνίζει πολύ. Αφήνει τις γόπες της κυριολεκτικά ΠΑΝΤΟΥ: στο μπάνιο, στις γλάστρες, μια φορά βρήκαν αποτσίγαρο ακόμα και μέσα στο ψυγείο.

Taylor Swift

Η Taylor έχει γάτες, πολλές γάτες και φωτογραφίες τους παντού μέσα στο σπίτι της. Έχει τόσες γάτες που μπορείς να βρεις πολλές να κάθονται στα παπούτσια της, τα ρούχα και τα εσώρουχά της. Ταϊζει ακόμα και τα αδέσποτα της γειτονιάς (μόλις τη συμπάθησα λίγο).

Martha Stewart

Η Martha αντιπαθεί τον χαρακτηριστικό κόκκινο πάτο που έχουν οι γόβες του οίκου Louboutin, αλλά δε μπορεί να φοράει κάτι λιγότερο, οπότε βάζει το βοηθητικό προσωπικό της να τους βάφει με μαύρο ανεξίτηλο.

Μadonna

 
Η βασίλισσα της ποπ υποχρεώνει ολόκληρο το προσωπικό της να κάνει μακροβιοτική δίαιτα, να τρώει δηλαδή δημητριακά και φασόλια. Επίσης για μια περίοδο ανάγκαζε έναν βοηθό της να της φέρνει κάθε νύχτα, έξι φορές νερό.

Jennifer Aniston

H Γενοβέφα λατρεύει να κυκλοφορεί (ημί)γυμνη στο σπίτι της, παρουσία του υπηρετικού προσωπικού της, ενώ παραγγέλνει ασυστόλως σέξι εσώρουχα. Επίσης σύμφωνα με Inside μαρτυρίες, η ίδια μαζί με τον Justin Theroux χρησιμοποιούσαν τις "50 αποχρώσεις του γκρι" για να εμπνευστούν ώστε να μείνει έγκυος η Jen.

George Clooney

Ο γόης του Hollywood είναι "λίγο" τσιφούτης, αφού απαγόρευε στο προσωπικό του να πιει από το πανάκριβο λικέρ του. Για την ακρίβεια σημείωνε πάνω στα μπουκάλια τη στάθμη του ποτού, ώστε να είναι σίγουρος ότι κανείς δεν έχει πιει. Σε άλλα νέα, οι υπάλληλοί του τον αποκαλούν "αηδιαστικό γουρούνι", επειδή ρεύεται και πέρδεται μπροστά τους. Κελεπούρι, Amal!

Jennifer Lopez

Η JLο απαιτούσε από το προσωπικό της να δουλεύουν για εκείνη και να πληρώνονται τα μισά απ' όσα θα έπαιρναν οπουδήποτε αλλού. Γιατί αυτό; Επειδή η ίδια δούλεψε πολύ σκληρά για να τα καταφέρει, υποστηρίζει πως όλοι πρέπει να κάνουν το ίδιο.
Πηγή: Radaronline.com
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!