Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Η τηλεόραση Android αναμένεται να διευκολύνει σημαντικά την εμπειρία διασκέδασης και ψυχαγωγίας που μπορεί να μας προσφέρει μία τηλεόραση. Η Sony λέει ότι μπορείτε να φανταστείτε ότι τα πάντα που σας αρέσει και μπορείτε να κάνετε με το tablet ή το smartphone θα μπορούν να γίνουν και στη μεγάλη οθόνη του σπιτιού.

Η Sony Android TV υπόσχεται να φέρει "ζωή στο σαλόνι", επιτρέποντάς σας να αναζητήσετε ταινίες, μουσική, φωτογραφίες, παιχνίδια, εφαρμογές και πολλά περισσότερα.

Τα παραπάνω προσφέρονται σε ποιότητα εικονας 4K ή FHD, καθώς δεν είναι διαθέσιμα μόνο στις υψηλού κόστους τηλεοράσεις της Sony.

Μέσω του ενσωματωμένου μικροφώνου στο τηλεχειριστήριο αφής, μπορεί να γίνει φωνητικός έλεγχος και αναζήτηση περιεχόμενου.
Με το Google Cast μπορείτε εύκολα να στείλετε περιεχόμενο από το smartphone ή το tablet στην τηλεόρασή.

H Sony λέει ότι ποτέ πιο εύκολη ή ξεκούραστη η χρήση μίας Bravia TV, καθώς το interface είναι γρήγορο, ξεκούραστο και προσφέρει άμεσα περιεχόμενο και εφαρμογές στον χρήστη. Σε αυτό συμβάλει το remote control με touchpad σε συνδυασμό με το One-Flick Entertainment της Sony που επιτρέπει να περιηγηθείτε με άνεση στα τηλεοπτικά κανάλια, στα βίντεο στο διαδίκτυο, στις φωτογραφίες και άλλο περιεχόμενο.

Πηγή: gr-pcmag.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!