Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015


Ακούγεται ασήμαντο, κριτικάρει όμως ένα σύνηθες και ενίοτε «ενδογαμικό» νταραβέρι στην επικράτεια του θεάματος: ο λόγος για το πρόσφατο σχόλιο του Τζόνι Ντεπ εναντίον συναδέλφων του που κεφαλαιοποιούν τη φήμη τους για να κυκλοφορήσουν δίσκους με τα αξιόλογα ή όχι και τόσο μουσικά κατορθώματά τους.

«Ολη αυτή η νοοτροπία είναι για μένα κάτι το άρρωστο και πάντα μου έφερνε αναγούλα» έλεγε προ ημερών ο 51χρονος ηθοποιός σε συνέντευξη Τύπου στο Βερολίνο, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του τελευταίου του φιλμ «Ο κύριος Μόρντεκαϊ».

Ο ίδιος βέβαια και αξιοπρεπής κιθαρίστας είναι, και σε δίσκους των Oasis ή του Μέριλιν Μάνσον έχει συμμετάσχει. Ακόμα και επί σκηνής έχει βρεθεί με ονόματα όπως οι Aerosmith, Bill Gibbons ή το σούπερ γκρουπ The New Basement Tapes.

Η ειδοποιός διαφορά είναι, κατά τη γνώμη του, το χαμηλό προφίλ του. «Είμαι πολύ τυχερός που έχω παίξει σε άλμπουμ φίλων και θα συνεχίσω να το κάνω - η μουσική είναι ακόμα μέρος της ζωής μου. Αλλά δεν θα ακούσετε να γίνεται λόγος για την Johnny Depp Band» δήλωνε σε εκείνη τη συνέντευξη.

«Οποιοσδήποτε με κάποιον συγκεκριμένο βαθμό επιτυχίας», συνέχιζε, «που διαθέτει και μια μουσική πλευρά μπορεί να ξεκινήσει μια μπάντα, εκμεταλλευόμενος τη δουλειά του σε άλλους τομείς (…). Οσοι ακούν μουσική όμως θα έπρεπε να ενδιαφέρονται για μουσική».

Τα λεγόμενά του λογικά είχαν στόχο ηθοποιούς όπως η Σκάρλετ Τζοχάνσον, ο Ράσελ Κρόου ή ο Τζάρεντ Λίτο. Οχι ότι τα σχολίασαν. Κάποιος επειδή μπορεί να μη βρήκε τον λόγο, άλλος επειδή ντράπηκε. Και ένας τρίτος επειδή δεν εντόπισε πρόβλημα στο να έχει μια δουλειά και ένα χόμπι.

ΠΗΓΗ: tanea.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!