Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014

Τα δικαιώματα προβολής του Champions League...
για άλλα τρία χρόνια ανακοίνωσε την Τετάρτη η ΝΕΡΙΤ. Όπως έγινε γνωστό, το κρατικό κανάλι θα μεταδίδει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου κάθε Τετάρτη όπως επίσης και τα στιγμιότυπα από όλες τις αναμετρήσεις.Η ανακοίνωση της ΝΕΡΙΤ για τη νέα σύμβαση σημειώνει μεταξύ άλλων πως το οικονομικό αντάλλαγμα είναι “σημαντικά εξορθολογισμένο”:

“H ΝΕΡΙΤ εξασφάλισε τα δικαιώματα του ChampionsLeague για τις τρεις επόμενες αγωνιστικές περιόδους (2015 – 2018) και θα μεταδίδει αποκλειστικά σε ελεύθερη λήψη τους αγώνες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μέσα από τα κανάλια της (NEPIT, NEPITsportsκαι ΝΕΡΙΤ HD).

Συγκεκριμένα, η δημόσια ραδιοτηλεόραση θα προβάλει τους σπουδαιότερους αγώνες της Τετάρτης από τη φάση των ομίλων μέχρι και τον τελικό της διοργάνωσης, καθώς και τα καλύτερα στιγμιότυπα όλων των αγώνων της Τρίτης και της Τετάρτης σε ειδική εκπομπή, πριν από και μετά τους αγώνες της Τετάρτης.

Με σημαντικά εξορθολογισμένο οικονομικό αντάλλαγμα (λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα της εποχής, αλλά και την πρόσθετη αξία του συγκεκριμένου τηλεοπτικού προϊόντος όσον αφορά στην ποιότητα προγράμματος, την υψηλή τηλεθέαση λόγω και της ελληνικής συμμετοχής στη διοργάνωση, καθώς και τα προσδοκώμενα διαφημιστικά έσοδα), η ΝΕΡΙΤ εξασφάλισε τα δικαιώματα μιας από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις. Με τον τρόπο αυτό παραμένει συνεπής στην υποχρέωσή της για την παροχή καθολικής υπηρεσίας υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών προς τους Έλληνες πολίτες που τη χρηματοδοτούν μέσω του ανταποδοτικού τέλους”.

Τους αγώνες της Τρίτης θα μεταδίδει από την επόμενη σεζόν η ΟΤΕ TV.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!