Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Το MINI Citysurfer Concept, έχει τη δυνατότητα αναδίπλωσης και ζυγίζει μόλις 18 κιλά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μεμονωμένα ή σε συνδυασμό με άλλα μέσα μεταφοράς.
Μεταφέρεται εύκολα, πχ. στο χώρο αποσκευών του νέου 3θυρου MINI ή σε λεωφορεία και τρένα. Καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο στο δρόμο λόγω μικρού πλάτους, προσφέροντας ελευθερία και άνεση στη μετακίνηση ακόμα και σε περιοχές όπου απαγορεύεται η είσοδος αυτοκινήτων. Είναι το ιδανικό συμπληρωματικό μέσο μεταφοράς για κάλυψη αποστάσεων μεταξύ παρκινγκ αυτοκινήτων, σιδηροδρομικού σταθμού ή στάσης λεωφορείου και τελικού προορισμού.
Το σύστημα ηλεκτροκίνησης είναι με μπουτόν ελέγχου γκαζιού και ηλεκτροκινητήρα στην πίσω πλήμνη χωρίς γρανάζια. Η τελική ταχύτητα με ηλεκτρική λειτουργία φτάνει τα 25 km/h. Το σύστημα ηλεκτροκίνησης του MINI Citysurfer Concept ενεργοποιείται αφού αποκτήσει ελάχιστη ταχύτητα με τη βοήθεια της μυϊκής δύναμης του αναβάτη. Το μοτέρ απενεργοποιείται μέσω μανέτας φρένου.
Η παροχή ενέργειας γίνεται από μπαταρία ιόντων λιθίου μόνιμα τοποθετημένη στο πλαίσιο.  Η φόρτιση μπορεί να γίνει είτε μέσω πρίζας αυτοκινήτου ή οικιακής πρίζας 12 volt, είτε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού με ανάκτηση ενέργειας μέσω πέδησης όταν ενεργοποιείται το φρένο. Το ΄χοημα διαθέτει σύστημα διαχείρισης μπαταρίας με ενσωματωμένα ηλεκτρονικά ισχύος, ηλεκτρική αυτονομία: 15 – 25 km. Η χρήση του MINI Citysurfer Concept είναι εφικτή οποιαδήποτε στιγμή, ανεξάρτητα από το σύστημα ηλεκτροκίνησης χρησιμοποιώντας μυϊκή δύναμη και χωρίς αντίσταση κύλισης από το μοτέρ.
Το MINI Citysurfer Concept είναι ασφαλές, ευπροσάρμοστο και ευέλικτο, διαθέτει μεγάλους τροχούς με πνευματικά ελαστικά – κατάλληλο ακόμα και για ανώμαλο οδόστρωμα.
Η φιλοσοφία του οχήματος καλύπτει όλα τα είδη μετακινήσεων στην πόλη. Καθημερινά δρομολόγια για τη δουλειά και το σχολείο, περιήγηση αξιοθέατων και ψώνια, εκδρομές με τροχόσπιτο, κάμπινγκ ή διακοπές με σκάφος. Αυθόρμητη οδηγική απόλαυση MINI που προέρχεται από τη συνεργασία αναβάτη και ηλεκτροκινητήρα.
Πηγή: news247.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!