Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

To Thestival.gr, σε συνεργασία με το θέατρο Αριστοτέλειον, σας προσφέρει τρεις διπλές προσκλήσεις για την παράσταση Caveman, με τον Γιώργο Παρτσαλάκη. Οι προσκλήσεις αφορούν την παράσταση της Παρασκευής 17 Οκτωβρίου, στις 21.15.

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό στείλτε email στο thestival.ads@gmail.com, γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας, το τηλέφωνό σας και τη λέξη "Caveman". Θα γίνουν δεκτά τα email που θα αποσταλούν μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι της Παρασκευής. Η κλήρωση των προσκλήσεων θα γίνει άμεσα και οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά.

Η παράσταση

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης παίρνει τη σκυτάλη του Caveman κι έρχεται 17,18 και 19 Οκτωβρίου στο θέατρο Aριστοτέλειον να σας συστήσει τη δική του εκδοχή. Ο μοναδικός σύγχρονος «άνθρωπος των σπηλαίων», το δημιούργημα του Rob Becker, έχει δημιουργήσει απανταχού φανατικούς θαυμαστές. Πριν μερικά χρόνια υπολογίζονταν στα 10.000.000. Σήμερα δεν μπορούν να υπολογιστούν, αυξάνονται με ραγδαίο ρυθμό και η Cavemanomania έχει κατακτήσει όλο τον κόσμο.

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης, ένας από τους πιο έμπειρους κωμικούς μας, είναι η εγγύηση για την επιτυχία και για τη νέα θεατρική περίοδο. Ο Caveman εξακολουθεί να κρατά την πρωτιά ως την μακροβιότερη σόλο κωμωδία στην ιστορία του Broadway, μια πρωτιά που την κατέκτησε και στη Αθήνα αλλά και σε κάθε πόλη που παίζεται. Τελικά, έχει αποδειχθεί ότι ο μοναδικός αντίπαλος του Caveman είναι ο ίδιος του ο εαυτός.

Μετάφραση : Ερατώ Τάττη
Διασκευή: Αναστασία Παπαστάθη και 3η Σκηνοθεσία : Βλαδίμηρος Κυριακίδης
Σκηνικά – κοστούμια : Ειρήνη Παγώνη
Μουσική: Πάνος Φορτούνας
Παραγωγή : Θέατρο Coronet & Mogul Theater
Στο ρόλο του Caveman ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

http://www.thestival.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!