Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014


Τη δημιουργία τζιν που θα έχουν… μεγαλύτερες τσέπες εξετάζουν αρκετές γνωστές μάρκες ρούχων, με αφορμή την εξέλιξη της τεχνολογίας και την κατασκευή όλο και μεγαλύτερων «έξυπνων» τηλεφώνων.
Με οθόνη μεγέθους 5,5 ιντσών, το iPhone 6 Plus θεωρείται αρκετά μεγάλο, σε σύγκριση με άλλα «smartphones», ενώ και άλλες εταιρείες, όπως η Samsung, έχουν λανσάρει αντίστοιχα μοντέλα, με αποτέλεσμα οι συσκευές να μην χωρούν στις τσέπες των καταναλωτών, ή και να… λυγίζουν.
Αντιλαμβανόμενες τις νέες ανάγκες των πελατών, εταιρείες ρούχων δηλώνουν έτοιμες να φέρουν στη μόδα τζιν με μεγαλύτερες μπροστινές τσέπες, τα οποία θα είναι περισσότερο λειτουργικά.
Ήδη μάλιστα ορισμένες μάρκες, όπως η ιαπωνική «Uniqlo», εξετάζουν τρόπους για να κάνουν τα τζιν τους περισσότερο «συμβατά» με τις τεχνολογικές εξελίξεις.
Κι άλλες φίρμες, όμως, μεταξύ των οποίων οι «Levi’s» και «Lee Jeans» όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Mashable», μέσω επίσημων εκπροσώπων τους, επισημαίνουν ότι λαμβάνουν υπόψη το γεγονός ότι οι συσκευές πλέον έχουν αποκτήσει μεγαλύτερο μέγεθος.
«Χωρίς να εστιάζουμε συγκεκριμένα στο iPhone 6, σκοπός μας είναι η παραγωγή προϊόντων που κάνουν ευκολότερη τη ζωή του καταναλωτή» υποστηρίζει ο επικεφαλής σχεδιασμού της «Levi’s», Τζόναθαν Τσιούνγκ, με την σχεδιάστρια της «Lee Jeans» Ουίτνει Νέρι να δηλώνει: «Αρχίσαμε να συζητάμε για το μέγεθος της τσέπης μόλις παρουσιάστηκε το iPhone 6 Plus. Προσπαθούμε να σχεδιάζουν ρούχα που κολακεύουν τον καταναλωτή, αλλά πάντα σκεφτόμαστε και πώς θα τον διευκολύνουμε στην καθημερινή του ζωή».
naftemporiki.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!