Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Με το... αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2016 η εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου, καθώς στο ντεμπούτο του Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο της ηττήθηκε μέσα στο άδειο λόγω τιμωρίας Καραϊσκάκη από τη Ρουμανία με σκορ 0-1.

Το γκολ της Ρουμανίας, που έμελλε να είναι και το μοναδικό της αναμέτρησης, πέτυχε στο 10ο λεπτό ο Μάρικα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, στο οποίο υπέπεσε ο Χολέμπας, ανατρέποντας τον Τσιπρίου μέσα στην περιοχή.

Η ανανεωμένη Εθνική, έχοντας στη σύνθεσή της μεταξύ άλλων τους Μάνταλο και Ταχτσίδη, και με τον Διαμαντάκο να περνάει ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο αντί του Σαμαρά, έδειξε ανέτοιμη και δυσκολεύτηκε πολύ να δημιουργήσει φάσεις μπροστά στην εστία του Ταταρουσάνου, ακόμα και όταν η Ρουμανία έμεινε με παίκτη παραπάνω, στο 53ο λεπτό, λόγω της αποβολής του σκόρερ Μάρικα.

Στο 65' το μακρινό σουτ του Σάμαρη έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 77' ο Ταταρουσάνου μπλόκαρε την κεφαλιά του Κονέ, όμως η μεγάλη φάση για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν η κεφαλιά του Τοροσίδη στο 88', μετά από εκτέλεση φάουλ του Κονέ, που σταμάτησε στο δοκάρι.

Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των διεθνών μας, το 0-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος, δίνοντας στους Ρουμάνους μία πολύ σημαντική νίκη, αλλά και μία γλυκιά... εκδίκηση για τον αποκλεισμό τους από το Μουντιάλ της Βραζιλίας στα μπαράζ από την εθνική μας ομάδα.
news.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!