Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Το νέο smartphone της BlackBerry με την τετράγωνη οθόνη είναι πλέον επίσημα εδώ και απευθύνεται σε όσους βλέπουν το κινητό τους τηλέφωνο ως ένα επαγγελματικό εργαλείο. 
Σε αυτό δεν συντελεί μόνο η οθόνη 4,5 ιντσών, η οποία το κάνει ιδανικό για την επεξεργασία εγγράφων και φύλλων εργασίας στο Excel, με ανάλυση 1440×1440 pixels, 453 ppi, αλλά και το πλήρες πληκτρολόγιο QWERTY. Είναι εξοπλισμένο με τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon, ο οποίος είναι χρονισμένος στα 2,2 GHz και συνοδεύεται τόσο από μνήμη RAM 3 GB, όσο και από εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 32 GB. Η μπαταρία της συσκευής είναι ένα άλλο στοιχείο που θα εκτιμήσει ο επαγγελματίας, καθώς έχει χωρητικότητα 3450 mAh.
Ενδιαφέρουσες είναι και οι διαστάσεις της συσκευής που είναι 128 x 90,1 x 9.3 χιλιοστά, παρόλο το περίεργο σχήμα. Το πλαίσιο είναι από ανοξείδωτο ατσάλι και στο πίσω μέρος της συσκευής υπάρχει μία κάμερα 13 Megapixel με σύστημα σταθεροποίησης εικόνας. Το λειτουργικό σύστημα είναι το BlackBerry 10.3 με το BlackBerry Hub που δείχνει σε ένα σημείο συγκεντρωμένα όλα όσα χρειάζεται ο κάτοχός του για να είναι σε επαφή με φίλους και συνεργάτες, αλλά και για να παραμένει ενημερωμένος από feeds και ειδοποιήσεις κάθε είδους.
Η συσκευή θα ξεκινήσει να πωλείται στις ΗΠΑ, με τιμή γύρω στα 600 δολάρια, ενώ αργότερα θα γίνει διαθέσιμο και σε 30 άλλες χώρες τους κόσμου.
pestaola.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!