Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Οι Κατερίνα Ζέρβα και Αθηνά-Μαρία Αγγελοπούλου ήταν οι μοναδικές που ανέβηκαν στο βάθρο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας εφήβων-νεανίδων στο Αμβούργο, πανηγυρίζοντας το χάλκινο μετάλλιο στο διπλό σκιφ.

Εξαιρετικό φινάλε για τις δύο πρωταθλήτριές μας που εξαργύρωσαν τις εκπληκτικές εμφανίσεις τους στη διοργάνωση, με την 3η θέση στον κόσμο. Το ελληνικό πλήρωμα τερμάτισε σε 8:34.88, πίσω από τις Ρουμάνες, Έλενα Λογκοφάτου και Νικολέτα Πασκάνου που αναδείχθηκαν παγκόσμιες πρωταθλήτριες και τις Γερμανίδες Τίνα Κρίστμαν και Φρανσίσκα Κάμπμαν, που ακολούθησαν στη δεύτερη θέση.

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες τέσσερις ελληνικές βάρκες που μετείχαν στους τελικούς, η Σοφία Ασουμανάκη τερμάτισε τέταρτη στο σκιφ, μια θέση πιο κάτω βρέθηκε η τετράκωπος άνευ με τους Κωνσταντίνο Λεμονα, Γιώργο Παπασακελαρίου, Χαριζάνη Αθανασίου και Νίκο Βλάχο, ενώ στην 6η θέση κατετάγησαν οι Νίκος Κακούρης και Θωμάς Καραμήτρος στη δίκωπο άνευ, όπως και οι Γιάννης Πέτρου και Στέφανος Ντούσκος στο διπλό σκιφ.

Τέλος, η Δήμητρα Κουκλοτίδου και η Παρασκευή Γιάννου τερμάτισαν πρώτες στον μικρό τελικού της δικώπου άνευ και κατέλαβαν την 7η θέση στη γενική κατάταξη.

http://www.thestival.gr 
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!