Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Το καλογυμνασμένο κορμί δεν είναι αρκετό, το ταλέντο δεν παίζει ρόλο, σημασία έχει η εκπαίδευση και το δίπλωμα από αρμόδια σχολή…

Ο λόγος για την ακαδημία πορνοστάρ που άνοιξε τις πύλες του στον Καναδά και υπόσχεται να προσφέρει τα κατάλληλα… εργαλεία για τους επίδοξους ηθοποιούς ερωτικών ταινιών.


Με πρωτοβουλία της εταιρίας παραγωγής Pegas Production, η σχολή άνοιξε τις πύλες της, παρέχοντας ημερήσια μαθήματα σε όλους τους ενδιαφερόμενους, έναντι 149 δολαρίων.

Μάλιστα, η επιτυχία ήταν τόσο μεγάλη, καθώς μόνο την πρώτη ημέρα εμφανίστηκαν στην ροζ ακαδημία 50 άνδρες, από τους οποίους επελέγησαν οι δέκα και οι τέσσερις πέρασαν με άριστα δέκα την πρώτη φάση της εκπαίδευσης.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, η σχολή εκπαιδεύει τους ηθοποιούς σε θεωρητικό επίπεδο, όπου οι σπουδαστές καλούνται να μάθουν τα πάντα γύρω από την προφύλαξη και εφόσον περάσουν με επιτυχία τα τεστ, τότε ακολουθεί δεύτερη φάση με την πρακτική εξέταση, όπου θα κληθούν να αποδείξουν έμπρακτα όσα έμαθαν, με την παρτενέρ που θα επιλέξει η σχολή.

http://www.seleo.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!