Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Στην αγορά κυκλοφορούν πολλά Androidtablets, ωστόσο μόνο λίγα από αυτά μπορούν να συγκριθούν με το iPad, με το πρόσφατο GalaxyTabS που κυκλοφόρησε από τη Samsung να συγκαταλέγεται ανάμεσα στα καλύτερα.
Πέρα από τον εξαιρετικά λεπτό σχεδιασμό του και την υπέροχη οθόνη του, το Tab S διαθέτει μερικά χαρακτηριστικά, που επιτρέπουν στο χρήστη να… κάνει περισσότερα πράγματα, συγκριτικά με ένα iPad
Δείτε παρακάτω τι μπορείτε να κάνετε με την ταμπλέτα Galaxy Tab S που δε μπορείτε να κάνετε με ένα iPad, σύμφωνα με σχετικό αφιέρωμα του Business Insider.
  1. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα δακτυλικά σας αποτυπώματα για να κάνετε πληρωμές ή να ενεργοποιήσετε εφαρμογές, με τη βοήθεια ενός αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η Samsung συνεργάζεται με την PayPal και οι χρήστες μπορούν να επιβεβαιώνουν αγορές με… τα δάχτυλά τους, αντί να πληκτρολογούν κωδικούς.
  2. Χάρη στο λογισμικό που χρησιμοποιεί η Samsung, μπορείτε να "τρέχετε" περισσότερες από μία εφαρμογές στην οθόνη, τη μία δίπλα στην άλλη.
  3. Μπορείτε να ελέγξετε το smartphone σας απ’ ευθείας από το GalaxyTabS, με τη βοήθεια του SideSync και να μεταφέρετε αρχεία ή… να απαντήσετε σε κλήσεις από την ταμπλέτα.
  4. Η οθόνη (χρώμα, ευκρίνεια, αντίθεση) προσαρμόζεται ανάλογα με τη χρήση που κάνετε στην ταμπλέτα.
  5. Μπορείτε να χειριστείτε αποθηκευμένα αρχεία στον υπολογιστή σας μέσα από την εφαρμογή RemotePC.
  6. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε το "KidsMode" όταν η ταμπλέτα χρησιμοποιείται από κάποιον ανήλικο.
  7. Μπορείτε να ρυθμίσετε την ταμπλέτα να παύει αυτόματα ένα βίντεο, όταν τα μάτια σας δεν κοιτούν προς την οθόνη.news.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!