Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Λιχτενστάιν
Συνορεύει με την Ελβετία και την Αυστρία και έχει συνολικό πληθυσμό περίπου 37.000 άτομα. Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι ενώ η συγκεκριμένη χώρα  δεν συνορεύει με τη Γερμανία, οι πολίτες της μιλούν γερμανικά και θεωρείται ο πλουσιότερος λαός μεταξύ όλων των γερμανόφωνων χωρών.

Σλοβακία
Δείτε από κοντά την υπέροχη Σλοβακία και μην παραλείψετε να επισκεφθείτε τη Μπρατισλάβα, που είναι η πρωτεύουσα. Η αρχιτεκτονική της πόλης είναι γοτθική, με φανερή επιρροή από τη γερμανική και αυστριακή φιλοσοφία, ενώ υπάρχουν πολλά μοντέρνα κτίρια, όπως το κτίριο UFO, ένα μοντέρνο οικοδόμημα που προσομοιάζει με ιπτάμενο δίσκο και μέσα στο δίσκο λειτουργεί εστιατόριο με μοναδική θέα!

Σερβία
Η σερβική πρωτεύουσα, το Βελιγράδι είναι ένα μέρος που αξίζει να δείτε από κοντά. Εδώ θα δείτε αρχιτεκτονικά αριστουργήματα. Η πόλη συνδυάζει διαδρομές πολιτισμού, διασκέδασης και ιστορίας και παραμένει μία από τις πλέον αγαπητές επιλογές για τους Έλληνες.
Η ζεστή φιλοξενία των κατοίκων και το γεγονός ότι είναι γειτόνισσα είναι ακόμη 2 λόγοι να πείτε «ναι» στη μαγική Σερβία.
Βοσνία
Αξίζει να υποκύψετε στη γοητεία της και να γνωρίσετε ένα διαχρονικό σταυροδρόμι θρησκειών και πολιτισμών. Είναι μια ανοιχτή, φιλόξενη πόλη  που η Ανατολή συναντά τη Δύση και ο χριστιανισμός τον ισλαμισμό.

Αλβανία
Συνορεύει βόρεια και βορειοδυτικά με το Μαυροβούνιο, βορειοανατολικά με το Κόσοβο, ανατολικά με την πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας και νότια με την Ελλάδα. Βρέχεται από την Αδριατική θάλασσα δυτικά, και το Ιόνιο πέλαγος νοτιοδυτικά. Είναι όμορφη, οικονομική και θεωρείται το νέο αστέρι της Αδριατικής.
clickatlife.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!