Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Η Logitech έχει μακρά πορεία στην αγορά των gaming περιφερειακών και μετά από ένα σύντομο διάλειμμα (που έδωσε σε αρκετούς ακόμη τη δυνατότητα να βγουν στην επιφάνεια), επανέρχεται με αρκετά δυνατό line-up.
Το Logitech G502 Proteus Core είναι το νέο gaming mouse της γνωστής εταιρείας που έρχεται να διαδεχτεί το G500s που κατάφερε να ξεχωρίσει στην κοινότητα των φανατικών παικτών.
Αρχικά, η συσκευή μπορεί να σκανάρει έως και σε ανάλυση 12.000 dpi, κάτι που μπορεί να βοηθήσει ακόμη και αυτούς που απολαμβάνουν το gaming σε 3 μόνιτορ!
Η ρύθμιση της επιφάνειας μπορεί να γίνει με το πάτημα ενός πλήκτρου, ενώ χάρη στο ειδικό software που μπορεί να κατεβάσει ο χρήστης από το επίσημο site της εταιρείας, είναι δυνατόν να γίνουν όλες οι περαιτέρω αλλαγές στα χαρακτηριστικά και τη συμπεριφορά.
Ανήκοντας στην κατηγορία των gaming επαγγελματικών περιφερειακών, το G502 έρχεται με μία σειρά από βαρίδια που μπορούν να τοποθετηθούν στο κάτω μέρος του, κάτω από ένα ειδικό καπάκι που βρίσκεται κοντά στην επιφάνεια του μηχανισμού ανάγνωσης.
Με αυτό τον τρόπο, ο κάτοχός του μπορεί να ορίσει αν θέλει να του δώσει αρκετά μεγαλύτερο βάρος από το φυσικό του.
Κάτι που παρουσιάζει εξίσου ενδιαφέρον είναι τα 11 πλήκτρα που βρίσκονται περιμετρικά του περιφερειακού. Ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να κάνει ρυθμίσεις ξεχωριστά ανά game, έτσι ώστε να γλιτώνει πολύτιμο χρόνο.
Η κατασκευή του G502 είναι από αντιολισθητικό υλικό, κάτι που το βοηθάει ιδιαίτερα για να μη γλιστράει το χέρι του παίκτη την ώρα της δράσης. Μέσα σε όλα, η Logitech έχει τονίσει και το λογότυπό της με ένα ειδικό φωτιζόμενο πεδίο στο επάνω και αριστερά τμήμα της συσκευής.
Αν όλα αυτά σας φαίνονται ιδανικά, μη σκεφτείτε καν πριν δαπανήσετε τα 80€ που ζητάει!
Πηγή: sport-fm.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!