Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Μια 30χρονη γυναίκα από την Dordogne της Γαλλίας «πολιορκούσε» συστηματικά με ερωτικές επιστολές ένα... 9χρονο αγόρι. Στα συνολικά 24 γράμματα που του απέστειλε, περιέγραφε τα φιλιά που μοιράστηκαν οι δυο τους και τον παρακαλούσε να φύγει μαζί της και να γίνει ο πατέρας των παιδιών της.

Τα γράμματα, που ήταν γεμάτα ορθογραφικά λάθη (παρόλο που η 30χρονη εργάζεται σαν βοηθός καθηγήτριας σε τοπικό σχολείο που πήγαινε ο 9χρονος) εντόπισε η μητέρα του αγοριού στοιβαγμένα σε πολύχρωμους φακέλους στο δωμάτιο του γιου της.

Διαβάζοντάς τα, η Μαγκαλί, μητέρα 4 παιδιών, και ο σύζυγός της Ντοριάν έγιναν έξαλλη από όσα έγραφε η 30χρονη: η γυναίκα έκανε λόγο για τα ραντεβού τους με τον 9χρονο και την επιθυμία της να κάνουν μαζί τέσσερα παιδιά...

Οι γονείς, εξοργισμένοι, κατήγγειλαν το γεγονός στις αρχές και η γυναίκα, που ομολόγησε την ενοχή της, απομακρύνθηκε άμεσα από τη θέση της.

Ο μικρός ωστόσο μετά το περιστατικό έχει γίνει πολύ επιθετικός, όπως λένε οι γονείς, και παρακολουθείται από παιδοψυχίατρο.

Ο δικηγόρος της οικογένειας μίλησε στη γαλλική εφημερίδα «Le Parisien» και ζήτησε την τιμωρία της γυναίκας από τη δικαιοσύνη. '«Αν επρόκειτο για άνδρα θα είχαμε σίγουρα διαφορετική αντιμετώπιση της υπόθεσης'», είπε.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!