Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Την παραμονή της στη Superleague εξασφάλισε η Ξάνθη, που επικράτησε με σκορ 2-1 του Ολυμπιακού Βόλου στον αγώνα μπαράζ που διεξήχθη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, παρά το γεγονός ότι σχεδόν στο μισό παιχνίδι αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο.

Οι Βολιώτες ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο 34' με εντυπωσιακό γκολ του Γκούρμα, όμως οι Ακρίτες κατάφεραν να ισοφαρίσουν πριν τη λήξη του ημιχρόνου, και για την ακρίβεια στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, με κεφαλιά του Γούτα.

Και ενώ στο 48' η Ξάνθη έμεινε με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Μάνταλου με απευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα εκτός φάσης ο Ολυμπιακός Βόλου όχι μόνο δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό του πλεονέκτημα, αλλά στο 82' δέχθηκε και δεύτερο γκολ, με κεφαλιά του Ράνου μετά από σέντρα του Κάλβο.

Οι Βολιώτες πίεσαν για την ισοφάριση, ώστε να στείλουν το ματς στην παράταση, όμως στο 88' ο Ιωάννου δεν πρόλαβε να βάλει το πόδι του μετά το γύρισμα του Μόνχε, ενώ στο 91' ο ίδιος παίκτης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κυριακίδη, που με εντυπωσιακή επέμβαση κράτησε το τελικό 2-1 για την Ξάνθη, με το οποίο οι Θρακιώτες παραμένουν στη Superleague, ενώ η ομάδα του Βόλου παραμένει επίσης στη Football League.
news.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!